Tenisz

Szlovákverésre fel! - íme a tippünk Fucsovics meccsére

  • Cesc18
megosztom

A magyar játékos a szlovák Martin Klizannal néz farkasszemet a rotterdami tenisztorna első fordulójában.

A világranglistán 38. helyen álló Fucsovics Mártonnak csodásan indult az óceániai túrát követő fedett pályás idény, hiszen múlt héten Szófiában pályafutása során másodszor bejutott egy ATP-verseny döntőjébe. Ott a nagy formában ütő Daniil Medvedev kifogott a magyaron és elhappolta a trófeát, ám a fináléig vezető úton három ki-ki meccset is megnyert Marci, ami nem kis fegyvertény. 

Mindig jó serleggel befejezni egy versenyt. Medvegyev túl jó volt a döntőben, gratulálok neki. Jó hetem volt Szófiában, köszönöm mindenkinek, aki segített, szurkolt. Ez egy hosszú sorozat első állomása volt.

- írta Fucsovics a Facebook-oldalán, illetve hozzátette, hogy hétfőn már teszi is át a székhelyét Rotterdamba. 

Fucsovics nagy önbizalommal várhatja a rotterdami versenyt. - Fotó: ATP

A nagy múltú holland 500-as versenyen első alkalommal indul a nyíregyházi kiválóságunk. Ugyan sok sztár visszalépett a rotterdami viadaltól, de még így is rettentően erős a mezőny. Könnyű ellenfelet nem, de Martin Klizannal könnyebbet kaphatott volna Marci az első körben. A balkezes szlovák ugyanis csupán egy hellyel áll a magyar mögött és a fedett pályás versenyeket kifejezetten szereti. 

A karrierje alatt megszerzett hat ATP-tornagyőzelméből egy Rotterdamhoz kötődik. 2016-ban négy meccset underdogként behúzva hódította el a trófeát. 

Klizan is ott volt Szófiában, és neki is Medvedevvel gyűlt meg a baja. A negyeddöntőben találkozott az orosszal és egy elég egyoldalú meccsen kapott ki tőle. 

Fogadás a győztesre    
Martin Klizan Fucsovics Márton
1.66 2.10

A fogadóirodáknál jelenleg Klizan továbbjutása fizet kevesebbet, azonban nem mindig volt ez így. Az oddsmesterek a sorsolást követően egálra hozták ki az esélyeket, sőt, volt olyan bukmékerek, ahol Fucsovics volt a favorit. A fogadók viszont átbillentették az oddsokat és most már mindenhol 2.00 felett fizet a magyar győzelme. 

Marcinak jó emlékei vannak Klizanról, hiszen 2017-ben a Davis Kupa keretén belül Pozsonyban tudta a szlovák riválisát legyőzni, ezzel pedig a magyar csapat bejutott az euró-afrikai zóna I-es csoportjának döntőjébe. Fucsovics úgy verte akkor a hazai pálya előnyét élvező Klizant, hogy 120 hellyel hátrébb állt a ranglistán és közel háromszoros pénzt fizettek a győzelmére. 

Presztízs visszavágó lesz ez a két a játékos között, és bár Fucsovics pihenhetett kevesebbet, de mivel szerdai meccs, így talán nem lesz akkora jelentősége, hogy vasárnap döntőzött. 

Fogadás szempontjából egyértelműen az over felé kacsingatunk, nincs nagy különbség köztük és ezen a meccsen mindketten vért fognak izzadni a győzelem megszerzéséért. 

Martin Klizan-Fucsovics Márton
hatharom.com
Játékok száma - 21.5 felett
1.63 @    
Fogadási határidő: szerda, 11:00
pinnacle

 

megosztom