Bajnokok Ligája

Íme két speciális fogadási lehetőség a MU-PSG rangadóra

megosztom

Közel kétszáz opció közül lehet választani a bet365 kínálatából a Manchester United - PSG BL-rangadóra.A speciális fogadási lehetőségek között két tippen akadt meg a szemünk.

A bet365 jelenleg a világ egyik legjobb fogadóirodájának számít, többek között a hatalmas kínálat miatt. A Bajnokok Ligája csúcsmeccse kiváló példa arra, mit is tud nyújtani ez a terem, hiszen közel 200 fogadási lehetőség közül választhatnak a játékosok. A bet365 emellett számos akcióval és bónusszal is várja a játékosait, így például a MU-PSG találkozóra is jár a játékosoknak akár 50 euró értékű ingyenes élő fogadás is.

Mostani cikkünkben a speciális piacokon néztünk szét és két játékos speciális tippet is találtunk.

 

Játékos - kapura tartó lövések

Ezen  a piacon két-két játékost vett fel az iroda, hazai oldalról Rashford és Pogba, a vendég részről pedig Mbappé és Di María a két fogadható játékos. A kapura tartó lövésnek azt számít, ami eltalálja a kaput. 

Mbappé és Pogba 1,5-es határt kapott a bukiktól, de nekünk jobban tetszik Di María 0,5-s határa, hiszen Cavani és Neymar távollétében a rutinos argentinra nagyobb szerep hárulhat, a lövőkedvével és technikájával pedig nincsen gond.

  • Angel Di María 0.5 kapura lövés felett@1.57    

 

Játékos - szerelések

Ezen a piacon is négy játékosra fogadhatunk, a manchesteri védőjátékosok közül Nemanka Matics és Victor Lindelöf, míg a párizsi oldalról Thiago Silva és Marco Verratti kapott saját piacot.

Itt a legalacsonyabb line-t a brazil Thiago Silva kapta eredetileg, de hétfőről keddre a 0.5-s határ felment 1.5-re.

Az odáig rendben van, hogy a brazil a védelem tengelyében játszik, de ettől függetlenül egy az egy elleni szituációkban bőven lehet része, az ő atletikussága és elképesztő rutinja pedig aranyat érhet. A másik oldalon sok a fiatal támadójátékos, Silva nálunk kulcsember lesz ezen a meccsen, így egy-két szerelést minimum várunk tőle kedden este.

 

  • Thiago Silva 1.5 szerelés felett@2.10    

 

Ti milyen spéci tippekben gondolkoztok? 

 

bet365
[2947298] 2019-02-12 21:00:00 Manchester United - Paris Saint Germainx

 

megosztom