Sportfogadás

Ha érdekelnek a legjobb BL-tippek, a Logibeten a helyed!

Partneroldalunk több tippmestere is publikálta már ötleteit az esti meccsekre. Lessétek meg és nyerjetek velük!

Véget ért a hosszú pauza, folytatódnak a nemzetközi kupák küzdelmei, méghozzá a sok izgalmat ígérő egyenes kieséses szakasszal. Ezen a héten és jövő héten is rendeznek naponta 2-2 meccset a BL-ben, míg az Európa Ligában a 16 közé jutás a tét. Nem csoda, hogy a Logibet tippmesterei nagyon készülnek a következő napokra!

A Logibet senior és master tipstereinek minden tipphez releváns indoklást kell írniuk, amely alapján az előfizető is eldöntheti, mennyire erős és hiteles a tipp.

Ami a legjobb tippmestereket illeti, varinnak a Tottenham-Dortmund meccsre van tippje, míg Tippergreta egy erősnek tűnő tippet publikált a Liverpool-Bayern mérkőzés továbbjutójára.

Ma sem kell viszont unatkoznunk, hiszen a Logibet előfizető szollosizola1993-tól kaphattak ötletet a MU-PSG-re, míg holnap az Ajax-Real Madridra van két tippje. Ami Tomihmv-t illeti, már most tudja, mi lehet holnap a nyerő tipp, hiszen egy 7/10-es ötlettel próbálkozik Benzemáék amszterdami túráján.

És még hol van a forduló vége! Érdemes tehát feliratkozni a Logibet tippmesterire, hiszen minden profi tipstertől összesen mindössze 19.99€-ért kaphatod meg a tippeket, ráadásul e-mailben!

Csatlakozz a Logibethez, mindösze 19.99€-ért