Bajnokok Ligája

Ez lehet a legőrültebb "tuti" a MU-PSG-re - 21-szeres oddsot fognánk

  • varin
megosztom

Magad uram, ha szolgád nincs - gondolja remélhetőleg a PSG védekező játékosa és fejel majd egy gólt!

Azt nem lehet mondani, hogy ne árasztottuk volna el már eddig is jobbnál jobb ötletekkel a MU-PSG mérkőzés kapcsán az olvasókat, hiszen felhívtuk már a figyelmet néhány különleges fogadásra, míg a    -nek köszönhetően ingyenes fogadásokat is köthetünk, amelyhez tippötleteket is publikáltunk. Most azonban néhány sor erejéig magunk mögött hagyjuk az alacsony szorzók világát és egy gólszerzős tippel is támadunk!

Mint arról ugyanis beszámoltunk Thomas Tuchelnek két legveszélyesebb játékosát nélkülöznie kell, így vélhetően egyetlen ékkel kezd majd az Old Traffordon. Jogosan várhatjuk Kylian Mbappétól a gólokat, ám ha kicsit távolabbra tekintünk, találhatunk olyan opciót, amelyben lapul érték.

A 4-5-1-es felállásban ugyanis valószínűleg ezúttal középpályásként kezd majd a brazil Marquinhos, akinek természetesen elsődleges feladata a védekezés lesz. Pontrúgásoknál azonban hasznát veheti majd a párizsi gárda, hiszen igen jól fejel. Várhatóan nem is lesz majd igazán helyzetgazdag mérkőzés, óvatos, tapogatózó 90 perc várható, ahol nagy hangsúly lesz a rögzített szituációkon.

Fotó: L'Équipe

Az oddshoz képest Marquinhostól nem áll annyira távol a gólszerzés, idén már háromszor is betalált, kétszer a bajnokságban, egyszer pedig a Bajnokok Ligájában.

Összességében véleményem szerint a szorzónál jobb esély van rá, hogy a 24 éves vkp szerez egy gólt, a párizsi átlaga is jobb, mint 21 mérkőzésenként egy gól. Nyilván nagy tétet nem ér meg a projekt, de arra éppen ideális, hogy ne csak a sablontippeknek szurkolhassunk, hanem valami őrültségnek is.

hatharom.com
Marquinhos gólt szerez
bet365 @21.00
[2947298] 2019-02-12 21:00:00 Manchester United - Paris Saint Germainx;
megosztom