Angol foci

Biztonsági duplával nyernénk Angliában

  • varin
megosztom

Két könnyűnek ígérkező tippel szereznénk 1.70-szeres pénzt az angol másodosztályban.

A Bajnokok Ligája egyenes kiesésének első mérkőzései viszik a prímet a hét közepén, de kár lenne megfeledkezni az angol másodosztályról, ahol hétközi, immáron a 32. fordulót rendezik. Egy biztonságinak tűnő duplával könnyű pénzhez juthatunk.

Birmingham City-Bolton

Nehéz lenne a Wanderersre azt mondani, hogy a szezon negatív meglepetése, de jó eséllyel jövőre már nem találkozunk a világ legerősebb másodosztályában Bogdán Ádám korábbi klubjával. A Wanderers most ahhoz a Birminghamhez látogat, amely két meccsen hat gólt szerzett, de korábban, még a gyatra eredmények közepette is jól ment nekik a góllövés.

Fotó: Sky Sports

Ugyan a két csapat közös múltja nem ígér sok gólt, hiszen zsinórban hét under 1.5 gólos meccset játszottak, de talán emiatt is van, hogy most még az overre is korrekt szorzót kapunk. A két együttes ezen a határon december 29-e óta nem játszott undert, ráadásul a Birminghamnek igen termékeny a támadósora és a védelme egyaránt. A City mérkőzései jelenleg az egyik legélvezetesebbek a ligában, a gyatra start után rendkívül jó és látványos meccseket játszanak, ennek is köszönhető, hogy szeptember 22-e óta 3,25 gól esik átlagban meccseiken.

Véleményünk szerint akár a Birmingham egymaga meglőheti a két gólt, de talán több is van a meccsben, mint egy egyszerű 2-0.

Bristol City-QPR

A Bristol a szezon egyik meglepetéscsapataként lassan bejelentkezik a feljutásért is, persze amelyik csapat 12 meccsen szerez 28 pontot, az meg is érdemli a bizalmunkat. Lee Johnson gárdája mesésen védekezik az elmúlt időszakban, november vége óta nem kaptak két gólt egyetlen ellenféltől sem, pedig játszottak például a Premier League-ben szereplő Huddersfielddel is.

A december vége óta nyeretlen QPR papíron kötelező gyakorlat Patersonéknak, ráadásul a City az utolsó négy meccsükön tíz pontot is szerzett, ám most mi óvatos duhajként csupán az 1x-re merünk voksolni.

hatharom.com
Birmingham-Bolton 1.5 gól felett
Bristol City-QPR Bristol City +0.5
bet365 @1.69
Fogadási határidő: 20:45
2019-02-12;48
267981

 

megosztom