Tenisz

Szembemegyünk a fogadókkal, ezen az oddson kihagyhatatlan a hazai srác

  • Cesc18
megosztom

Az amerikai Noah Rubin hétfőn New Yorkban visszavághat az ausztrál Jordan Thompsonnak a tavalyi vereségért.

A héten Rotterdamban, Buenos Airesben és New Yorkban rendeznek ATP-tornát. Hétfőn még egyik helyszínen sem indul be a meccsdömping, de azért így is találhatunk érdekes oddsokat. 

Fogadás a győztesre    
Noah Rubin Jordan Thompson
2.10 1.66

Például nem tudjuk mire vélni, hogy a New York-i nyitónap zárómeccsén a fogadóirodák Jordan Thompsont favoritnak tartják a hazai Noah Rubinnal szemben. Tény, hogy az ausztrál srác 84 hellyel jobban áll a világranglistán, mint az amerikai kihívója, de tudásban még sincs azért ekkora különbség köztük. Thompson annak köszönhetően kopogtat a top 50 kapuján, hogy tavaly a US Open utáni időszakban négy Challenger-tornán is döntőzni tudott, kettőt pedig meg is nyert közülük. Ez szép lezárása volt a szezonjának, de ATP-szinten közel sem jönnek neki ennyire az eredmények. 

Thompson az elmúlt 10, hazáján kívüli ATP-meccséből kilencet elveszített.

Rubin mellett egy emberként áll majd a közönség. - Fotó: ATP

Ugyan Rubin is inkább Challenger-tornákon eredményes, viszont ez a verseny számára az egyik legfontosabb a szezonban, hiszen Long Island-i srácként abszolút hazai környezetben játszhat. 

Tavaly rendezték meg először ezt a Long Island-i fedett pályás viadalt, akkor Rubinnak nem volt szerencséje a sorsolással, hiszen rögtön az első körben megkapta Kei Nisikorit. Szépen küzdött a japán ellen, különösen az első szettben volt is keresnivalója, de a vége 2-0-s Nisikori-győzelem lett. 

Idén Thompson ellen jóval több esélye van a továbbjutásra. Az ausztrálnak az Australian Open óta ez lesz az első egyes meccse, míg Rubin múlt héten a Cleveland Challengeren egy negyeddöntővel hangolt, New Yorkban pedig már pénteken megkezdte a felkészülést a ritkának számító fekete borításon. 

Tavaly ősszel a Stockton Challengeren vívták első meccsüket, és akkor Thompson csak borzasztó szoros, döntő szettes küzdelemben tudott nyerni. Most a hazai pályának köszönhetően az amerikai felé billenhet a mérleg nyelve. 

A fogadóirodák egyébként nagyjából 50-50-re hozták ki az esélyeket, a fogadók viszont inkább Thompsont favorizálják. Mi szembemegyünk a tömeggel és ilyen oddson nem hagyjuk ki az amerikait. 

Noah Rubin-Jordan Thompson
hatharom.com
Rubin jut tovább
2.10 @    
Fogadási határidő: kedd, 01:30
bet365
megosztom