Bajnokok Ligája

Ne hagyd ki az 50 eurós ingyen fogadási bónuszt - segítünk leakasztani!

megosztom

A bet365 nem véletlenül a világ legnépszerűbb bukija, hiszen ilyen ajánlatokat aligha találsz máshol.

Két hónap várakozás után páratlan izgalmakkal és döntőnek beillő összecsapásokkal folytatódik a 2018/19-es Bajnokok Ligája-kiírás. A keddi játéknap csúcsmeccse a Manchester United-Paris Saint-Germain lesz, amelyre ráadásul újfent remek ajánlattal kedveskedik fogadóinak a   . Ez nem más, mint a tavaly már több ízben bemutatott free bet, azaz ingyenes fogadási bónusz, lássuk hát, hogyan gombolhatjuk le az irodát.

Ha még nincs bet365-öd, akkor most aztán tényleg érdemes belevágni, hiszen a keddi free bet mellé még felmarkolhatod az új regisztrálóknak járó 100%-os kezdőbónuszt - részvételi feltételek érvényesek - is. Regisztráció itt!

A bónusz legfontosabb feltétele, hogy még a mérkőzés megkezdése előtt tegyél egy fogadást a találkozóra, amelyet később nem módosíthatsz és nem is cashoutolhatsz belőle. A pre-match fogadás megtételét követően élőben jóváíródik egy Free Bet bónusz, amellyel egy ingyenes fogadást tehetsz a 90 perc alatt. Mivel a bónusz Free Bet, ezért csak a tiszta nyereményt kapod meg, a feltett tétet nem. További részleteket a szabályzatban olvashatsz.

Amit a Free Bet fogadásból nyersz, feltétel nélkül rögtön vissza is utalhatod.

De mire érdemes fogadni?

Íme néhány tipp szakavatott szerkesztőink és profi tippmestereink tollából.


varin

Nekem Cavani és Neymar sérülése igen sokat segített a döntésemben, hiszen a támadók kiválása annyira szétvágta a szorzókat, hogy a MU-ra eszem ágában ne legyen fogadni 2.37-ért, a PSG x2-je pedig 1.60-os szorzóval túl kicsi számomra önmagában. Ami a végeredményt illeti, még így sem látom különösebben favoritnak a Unitedet, és igaz, hogy a csapat most elképesztő formában van, de én még mindig azt mondom, hogy azért ne hagyjuk magunkat teljes mértékben becsapni néhány jó eredmény miatt. Persze a kötelezőket illik hozni, ahogyan a Tottenham vagy az Arsenal idegenbeli legyőzése is csodálatos eredmény, de a PSG - még így is - más kávéház.

Az angolok szerencséje, hogy tulajdonképpen egyetlen játékost kell majd megállítaniuk, hiszen egyedül Kylian Mbappé jelenthet valós veszélyt De Gea kapujára. A francia világbajnok mellett esetleg Choupo-Moting kezdhet, netán Di María, de gólt leginkább a tini sztártól várok.

Meglepne, ha a MU sebezhető védelme lehozná kapott gól nélkül, még úgy is, hogy azt hiszem, most az első meccses 0-0-t mindkét oldalon mosolyogva aláírnák. Tuchelék viszont biztosan szeretnének gólt, gólokat szerezni a biztonság kedvéért, márpedig a 27 meccsen 22 gólt szerző Mbappé kis túlzással az egyetlen, akitől gólt várhat a német mester. Mbappé idén 95 percenként szerez gólt, a hosszabbításokkal együtt pedig most is lesz ennyi ideje.

  • Tipp: X2 + Mbappé gólt szerez @2.62   

mr.blonde

Neymar és Cavani kiválása komoly érvágás a PSG-nek, főleg a brazil kreativitása hiányzik a támadójátékból. Neymar nélkül vereség Lyonban, nyögvenyelős továbbjutás a kupában egy amatőr csapat ellen, majd egy nagyon sovány győzelem a Bordeaux-val szemben - ez nem túl meggyőző a keddi rangadó előtt.

A Manchester United számára a lehető legjobbkor jön ez a meccs, hiszen a csapat szárnyal és szétcsattan az önbizalomtól, míg a PSG szekere döcög és legnagyobb ásza is maródi.

Ez egy kétfelvonásos párharc és mindkét csapat joggal tart a másiktól, szóval a látványos adok-kapok helyett nálam simán benne van egy klasszikus tavaszi BL-csata, komoly taktikai fegyelemmel és kevesebb kockázatvállalással.

Végeredményre nem igazán szeretek ilyen helyzetben fogadni - hiába muzsikál jól a MU, a nemzetközi terep azért más tészta - így maradok a góloknál. Az egál határ +/-2,75-ön van meghúzva, ami elég korrekt line, nem is nagyon tudok dönteni, így bevállalhatónak tartok egy 2-3 gólos opciót dupla oddsért.

 

  • Tipp: Mérkőzés gólszáma: 2 vagy 3 gól@2.05    

 

gb1

Érdekes, hogy a decemberi sorsoláskor mindenki kinevette az MU-t, hogy a Neymar-Cavani-Mbappé fémjelezte PSG simán átgázolt majd rajtuk. Azóta csupán két hónap telt el, ám az esélyek komoly fordulatot vettek.

Solskjaer úgy tűnhet, hogy egy csapásra csodát tett a Manchester Unitednél, de lássuk be, az igazi teszt csak most következik számára. A 11 tétmeccsen 10-1-0-es mérleget jegyző norvég tréner könnyen lehet, hogy szerződéshosszabbítást kap év végén, ha ezt az akadályt sikerül megugrania. Komoly szerencséje is van Mourinho utódjának, hiszen a hírek alapján a félelmetes Neymar-Cavani duó nem fog pályára lépni az odavágón.

Tekintve tehát a Vörös Ördögök pompás formáját és a párizsi hiányzókat, a minimum elvárás Solskjaerrel szemben a döntetlen. Ne feledjük azonban, hogy a hiányzók ellenére is komoly támadóerővel van megáldva a PSG, amelynek elsődleges célja a később aranyat érhető idegenbeli gól megszerzése lesz. Eddigi angol csapatok elleni mutatójuk sem töltheti el őket túl sok önbizalommal, hiszen ugyan 2016-ban a Chelsea otthonában nyertek, ezt leszámítva kilenc meccsen négy döntetlen és öt vereség a mérleg. Ez persze nem teljesen mérvadó, hiszen évről-évre folyamatosan erősödik a keretük. 

Egy szó mint száz, szerintem inkább a hazai felé húz a meccs kimenetele, hiszen a Unitednél nem csak az eredmények, de a mutatott játék is pompás. A Bajnokok Ligája kiszámíthatatlanságából adódóan azonban nem merem telibe kivenni a 'H'-t, így az alábbi tippet küldöm játékba.

 

  • Tipp: Manchester United vagy döntetlen + 1.5 gól fölött @1.72    

 

bet365
[2947298] 2019-02-12 21:00:00 Manchester United - Paris Saint Germainx;
megosztom