Angol foci

Farkasok kontra Szarkák - gólszerzővel fűszerezzük tippünket

  • varin
megosztom

A felszállóágban lévő Wolves fogadja a Newcastle-t, a kimenetel egyértelműnek tűnik.

1x2     
Wolverhampton Döntetlen Newcastle
1.80 3.60 5.25

Néhány gyengébb őszi hét után úgy tűnik, ismét nagyon szépen összeállt a Wolverhampton gárdája. Noha a Farkasok erőssége az idény elején nem a lőtt gólok számában mutatkozott meg, mostanra Jotáék megtalálták a győztes receptet, amely egészen a hetedik helyig repítette őket. Ha ezt szeretnék is megtartani, az olyan kötelezőket, mint a hétfő esti, Newcastle elleni rangadó, hozni illik.

Merthogy az újoncnak a hetedik helynél sokkal feljebb nem vezet út, persze már ez is bravúr lenne a Farkasoktól. Még győzelem esetén is kilenc pont lenne a távolság a Chelsea-től és az Arsenaltól, viszont ha hétfő este érvényesül a papírforma, négy pontra elléphetnek az üldöző Watfordtól. Az utóbbi hetek formája alapján pedig erre minden reményük meg is lehet, hiszen kupatovábbjutásból és bajnoki győzelmekből érkezik a Wolverhampton erre a mérkőzésre. Nuno Espirito Santo együttese nagyon szépen termeli az utóbbi hetekben a gólokat, hiszen öt meccs alatt 15 gól is összejött nekik, ami még akkor is megsüvegelendő, ha ebben benne van a Shrewsbury elleni öt találat is. Az viszont már nagy érdem, hogy mondjuk a Goodison Parkban lőttek egy hármast, vagy kiverték a Liverpoolt a kupából.

Fotó: HITC

A hétközben pihenő Wolverhampton rendesen rá is készült a hétfői 90 percre, hiszen Santo mester egészen Marbelláig vezényelte játékosait, így a borongós angliai tél helyett a 15-20 fokban készülhettek a Farkasok, ami bizonyosan jólesett nekik. Fontosabb hiányzójuk ráadásul valószínűleg nem is lesz, egyedül Diogo Jota játéka kérdéses.

A vendégeknél viszont rengeteg a kérdőjel, Ki, Dummett, Shelvey és Diamé is hiányozhat, de a Szarkákat jelenleg alighanem új üdvöskéjük, Miguer Almirón sorsa érdekli a legjobban. A klubrekordot jelentő igazolással kapcsolatban Benítez mester annyit mondott, jó formában, készen áll a mérkőzésre, de még nem biztos, hogy kezdeni is fog.

Almirón komoly örökséget vesz át, hiszen Michael Owen 2005-ös (16 millió font) és Alan Shearer 1996-os (15 millió font) rekordját is megdönti a maga 21 milliós vételárával. A 25 éves paraguayi az Atlanta Unitedtől igazol Angliába, ahol 62 meccsen 21 gólt lőtt és 21 gólpasszt osztott ki. Posztját tekintve leginkább támadó középpályás. Ha sikerülne góllal debütálnia, az     6.40-szeres pénzt vágna hozzánk, amely már csak azért is jó fogadás, hiszen ha mégsem kezd, feltett tétünk visszajár.

Mindemellett a Newcastle idegenben december közepe óta csak egy pontot szerzett, jóllehet az ellenfelek között a Liverpool, a Chelsea és a Tottenham is ott volt.

A feljövőben lévő Farkasok egyértelmű favoritjai a mérkőzésnek, ráadásul Raúl Jiménez, a hazaiak támadója kiváló formában van. Mivel a    igen zsíros, 2.75-ös szorzót fizet a mexikói játékos góljára, bátor fogadásként hozzácsaphatjuk ezt a Wolves sikeréhez, míg az óvatosabb duhajok maradhatnak a sima line mellett 1.80-ért.

hatharom.com
Biztonsági tipp Wolverhampton 1.80 @   
Bátor tipp Wolverhampton+Jiménez gólt lő 3.60 @   
Őrült tipp Wolverhampton+Jiménez+Almiron gólt lő* 26.00@   
*: Csak ha Almirón kezd
[2782213] 2019-02-11 21:00:00 Wolverhampton Wanderers - Newcastle Unitedx;
megosztom