Premier League

Ennél rizikósabb tipp most nem nagyon akad

megosztom

A hétvégi forduló után egy ponton belülre került az Arsenal, a Manchester United, Chelsea trió a PL tabelláján. A három topklub közül vélhetően csak egy indulhat jövőre a BL-ben. De vajon ki lesz az?

Megtáltosodott a Manchester United, gödörbe került a Chelsea, csordogál az Arsenal - nagyjából így lehetne összefoglalni a Premier League elmúlt heteinek eseményeit a Bajnokok Ligája-indulást érő negyedik helyért vívott harcot illetően.

Az már korábban eldőlt talán, hogy a bajnoki címért a Manchester City és a Liverpool küzd meg, míg a Tottenham dobogója elég biztosnak tűnik, így a kétezres évek első évtizedének három topcsapata a maradék negyedik helyért viaskodhat.

Persze ez a 4. hely rengeteget jelentene, hiszen automatikus Bajnokok Ligája-indulást ér, ez pedig az angol sztárklubok szintjén is komoly tényezőnek számít.

A Chelsea vasárnapi zakóját követően visszacsúszott a hatodik helyre, mivel szombaton a MU és az Arsenal is begyűjtötte a kötelező három pontot.

Így előállt az a helyzet, hogy 12 körrel a bajnokság vége előtt a három csapat egy pontot belülre került, vagyis elég kemény hajrának nézünk elébe.

A bukiknál egy hajszállal már a Manchester United a favorit ebben a miniversenyben, a Vörös Ördögöket a Chelsea, majd az Arsenal követi. Érdekesség, hogy az Ágyúsoknak jóval magasabb a szorzója a TOP4-es helyre, mint a Chelsea-nek, holott jelenleg ők állnak előrébb a tabellán.

Összességében ez egy megjósolhatatlan verseny. Lehet itt elemezgetni a sorsolást, lehet kalkulálni a tavaszi kettős terheléssel - mindhárom csapat érdekelt a nemzetközi kupákban - és böngészni a statisztikákat, de ismerve a Premier League szeszélyét, napról napra változhat a felállás, így ezen a piacon most véleményünk szerint tényleg lutri bármire is tenni.

Ti hogy látjátok, érdemes most ezen a piacon próbálkozni?

 

 

Első négyben végez    
MU 2.00
Chelsea 2.25
Arsenal 4.00
bet365
267610
megosztom