Angol foci

Az oddsok szerint Sarrinak ennyi volt

  • varin
megosztom

A manchesteri kiütést követően csak az a kérdés, meddig húzza Sarri a Chelsea kispadján.

Megsemmisítő, megalázó, szégyenteljes és egyéb jelzőkkel illethető vereséget szenvedett a Chelsea vasárnap délután az Etihad Stadionban. A manchesteri 0-6 nem csak azt jelenti, hogy a Kékek egészen a hatodik helyig csúsztak hátra, de egyértelműen kijelenthető, hogy Maurizio Sarri mester állása is veszélyben van - ezt pedig az oddsok is alátámasztják.

A kiütést követő sajtótájékoztatón az olasz mester nemigen tudta megtalálni az okokat a vereségre, véleménye szerint a motivációval ezúttal nem volt probléma, ám a csapata nem azt játszotta, amit kellett volna.

Fotó: Mogaz News

"Nem gondolom, hogy az én stílusommal lenne probléma, hiszen annak nyomát sem láttam ma a csapaton. Az elején minden rendben volt, most pedig semmi sem működik, ennek a miértjét kell megtalálnunk.

Nem hiszem, hogy ezúttal a motivációval lett volna a probléma, hiszen egész héten remekül készültünk, minden rendben volt a csapat körül, motiváltak voltak a srácok. Jól is kezdtük a mérkőzést, de egy buta gól után nagyon összeomlottunk, a City pedig parádés futballt játszott.

Hogy féltem-e az állásomat? Ezzel nem nekem kell foglalkoznom, hanem a klubnak, de természetesen a csapat teljesítménye kihat az én munkámra is" - összegezte az olasz mester az érzéseit.

Melyik PL-edző távozik legközelebb?
   
Maurizio Sarri 2.10
Claude Puel 4.00
Marco Silva 4.00
Claudio Ranieri 17.00
Neil Warnock 22.00
Rafa Benítez 34.00

Az irodák szerint azonban Sarrinak bőven van oka aggódnia, hiszen hétfő reggelre egyértelmű favorit lett, ami a "sack race"-t illeti, a közelében pedig csak Marco Silvát (Everton) és Claude Puelt (Leicester City) találjuk.

A londoni csapat sorsolása ráadásul igen nehéz, hétközben Svédországba látogatnak egy senkinek sem hiányzó EL-meccsen, majd FA Kupa-találkozó a MU, Ligakupa-meccs a Manchester City ellen, ezt követően pedig a Premier League-ben a Tottenham következik.

[2782209] 2019-02-10 17:00:00 Manchester City - Chelseax;
megosztom