Tenisz

Komoly oddskülönbség Fucsovics döntőjén a bet365 és az Unibet között

megosztom

A magyar játékos az orosz Medvedev ellen vívja a szófiai torna döntőjét. Egy 3 szettes meccs komoly kasszát ígér.

Karrierje második ATP-döntőjére készül vasárnap délután Fucsovics Márton, akinek ellenfele a világranglista 16. helyén álló orosz Daniil Medvedev lesz.

  
Fucsovics Medvedev
5.00 1.16

Fucsovics a fináléig vezető úton Seppi, Maden és Berrenttinit is legyőzte, míg a elődöntőbe jutásért a spanyol Roberto Bautista-Agut sérülés miatt feladta a mérkőzését, így a magyar játékos játék nélkül lépett tovább.

Fotó: Sofia Open facebook

A másik oldalon Medvedev Monfilst, Klizant és Haasét verte, összesen egy szettet bukott, így címvédőhöz méltó játékkal jutott be a döntőbe.

A bukmékereknél egyértelműen az orosz játékos a favorit, Fucsovics sikere kereken ötszörös pénzt fizet a bet365-nél.

 

Marci és az orosz játékos eddig kétszer találkozott egymással és mind a két ütközetet Medvedev nyerte meg. Legutóbb tavasszal Monte Carlóban meccseltek, akkor egy rendkívül szoros mérkőzésen 6-7 6-2 7-5 arányban az orosz játékos diadalmaskodott.

Érdekesség, hogy az oddsok akkor sokkal közelebb voltak egymáshoz, hiszen Medvedev győzelme akkor még kétszeres szorzót ért, vagyis ő volt az underdog.  Persze azóta hatalmasat lépett előre az orosz és mostanra TOP20-as játékosnak mondhatja magát.

bet365

Marcinak most nem sok esélyt adnak a fogadóirodák, hiszen a Medvedev 2-0 csak 1.50-1.60 körül fizet teremtől függően. A játékok számát illetően 21.5 game az egál határt.

A szettek számát illetően viszont nem lehet szó nélkül elmenni az Unibet és a Bet365 kínálata mellett, hiszen a két buki oddsa jelentősen eltér egymástól, míg előbbinél 2.88-ért lehet fogadni, hogy lesz 3 szett a meccsen, addig utóbbinál 3.40-ért mérik ugyanezt.

Mit gondoltok, mire lesz képes Fucsovics élete második döntőjében?

 

megosztom