Olasz foci

Jól fizet az "alibitippünk" a Milan meccsén

  • varin
megosztom

Piatek-góllal fűszerezett magabiztos hazai győzelmet várunk este a San Siróban.

1x2     
Milan Döntetlen Cagliari
1.44 4.50 7.50

Remek formában fogadja egyik kedvenc ellenfelét az AC Milan, a San Siróba a botladozó Cagliari látogat. Ez a meccs országos egyesnek néz ki, méghozzá egy lengyel góllal fűszerezve.

Gennaro Gattuso új üdvöskéje, Krzysztof Piatek ugyanis eddig csodálatosan teljesít új csapatában. Három meccs, három gól, és alighanem már senki sem emlékszik arra, hogy Gonzalo Higuaín a Chelsea-hez távozott. A lengyel támadó ezúttal is a kezdőben kaphat helyet, oldalán Calhanogluval és a szintén remek szezont futó Susóval.

[2847285] 2019-02-10 20:30:00 AC Milan - Cagliarix;15

A Milan nagyon megélénkült az utóbbi hetekben, az Olasz Kupa egyik favoritjává vált, míg a bajnokságban a Napoli-Roma duó ellen maradt veretlen. A győzelmi kényszer azonban ott van a csapaton, hiszen a 4-8. helyen nagyon nagy harcot láthatunk, egy győzelem BL-helyre repítheti a Milant, ugyanakkor egy vereség a 8. pozícióba is terelheti Piatekéket.

Fotó: Gazzetta

Szerencséjükre a Cagliari ellen egy mondhatni kötelező győzelem vár az iparvárosiakra, hiszen a szárdok hetek óta gyengélkednek, az utolsó öt meccsükön négyszer is kikaptak, gólt pedig alig-alig szereznek. Rolando Marannak ráadásul bőségesen akadnak hiányzói, így igen felforgatott lehet a piros-kékek kezdője.

Ősszel csak egy 1-1-re futotta a Milannak, azonban az elmúlt években rendre elkalapálták otthon a Cagliarit. Mindezek fényében örömmel visszük el a Piatek-góllal fűszerezett hazai győzelmet.

hatharom.com
Bet Builder: Milan nyer + Piatek gólt szerez
bet365 @2.37
[2847285] 2019-02-10 20:30:00 AC Milan - Cagliarix;
megosztom