Spanyol foci

Ezen az oddson ki kell venni a Barcelona győzelmét?

  • ivan
megosztom

Sorozatban harmadik rangadójára készül a Barcelona, amely ezúttal a Bilbao otthonában lép pályára.

A Valencia és a Real Madrid után újabb tradicionális nagy klub ellen meccsel a címvédő Barcelona a spanyol bajnokság hétvégi fordulójában. A katalánok előtt nagy sansz mutatkozik, hiszen szombaton a két madridi üldöző mérkőzésén a Real tudott nyerni, vagyis egy siker esetén nyolc pontra meglóghat a tabellán.

1x2     
Bilbao Döntetlen Barcelona
4.75 4.00 1.70

A bukmékereknél a vendégek a favoritok, Messiék sikere 1.70-es átlagszorzón fogadható, míg a baszk győzelem közel ötszörös kasszát jelentene.

Az egymás elleni eredmények alapján erre most nincs sok esély, hiszen a Bilbao utoljára öt meccsel ezelőtt, egy kupameccsen tudta leverni a Barcát, bajnokin viszont 2013-ban tudott legutoljára győzelmet aratni.

[2844802] 2019-02-10 20:45:00 Athletic Bilbao - Barcelonax;5

Ha már Messi, az argentin támadó egy kisebb sérülés miatt a kupamérkőzésen csereként lépett pályára, ám mozgásán nem látszódott, hogy komolyabb gondja lenne. Éppen ezért arra számolhatunk, hogy vasárnap már a meccs elejétől a pályán lesz.

Visszatért a meccskeretbe Ousmané Dembelé is, viszont biztosan kihagyja a találkozót az eltiltott Jordi Alba, a sérült Arhtur, Umtiti és Rafinha is.

A hazai oldalon ennél nagyobb a baj, Aduriz (13/2), Nolaksoain (8/2) maródi, Ander Capa (18/0) pedig eltiltott.

 

Mire érdemes fogadni?

A Bilbao idén nem tud beleszólni az élmezőny dolgába, mindössze három pontra van a kiesőhelyektől, aminek elsősorban a gyenge támadójáték az okozója. 22 forduló alatt 23 rúgott gólja van a baszkoknak, vagyis Messi majd' egymaga szerzett annyi gólt, mint az ellenfél összesen.

Feszült hangulatra számolhatunk a San Mamésben és nem tartjuk kizártnak, hogy a Bilbao a kapuba találjon, ugyanakkor a bajnoki forma egyértelműen a Barca mellett szól.

Ha a biztonságra törekszünk, akkor egy -0.25-s ázsiai hendikepet vállalhatónak tartunk, hiszen egy döntetlen esetén is visszakaphatnánk a tétünk felét, míg Messi góljára kínált 1.66-os szorzó az ő esetében olyan magas érték, amit szintén érdemes lehet bepróbálni.

 

  • Lionel Messi gólt szerez@1.66    
     
  • Barcelona -0,25@1.53    
     
  • Betbuilder = Barcelona vagy döntetlen + Messi gólt szerez@1.82    

 

[2844802] 2019-02-10 20:45:00 Athletic Bilbao - Barcelonax;
megosztom