Sportfogadás

Egymilliárdot bukott a titokzatos fogadó a Super Bowlon

megosztom

A Vegasban "Bettor X" néven ismert nagytétes fogadóval alaposan kibabrált a Los Angeles Rams.

Hétfő hajnalban a Tom Brady vezette New England Patriots 13-3-ra legyőzte a Los Angeles Rams együttesét és megnyerte az 53. Super Bowlt. Nekünk nem lehetett okunk panaszra, hiszen egyrészről megjósoltuk a Hazafik sikerét, másrészről Julian Edelman MVP-nek való megválasztásával még egy gigantikus 41.00-es oddsot is levadásztunk. Nem volt ilyen jó éjszakája viszont a “Bettor X”-ként emlegetett nagytétes fogadónak, aki a Kosoknak szavazott bizalmat.

Méghozzá nem kevesebb, mint 3,8 millió dollárral, ami forintra átszámolva 1,06 milliárd forint. 

Az anonimitást kérő "Bettor X" a Super Bowl előtti csütörtökön kezdte elhelyezni tétjeit. Először az MGM Resorts-ban 2 millió dollárral fogadta meg a Rams győzelmét. Másnap további 1,5 milliót pakolt fel a William Hillnél, végül pedig még 300 ezret a South Pointnál. Összesen tehát 3,8 millió dollár téttel, 2.20-as oddson játszotta meg a Los Angeles-i srácok sikerét. 

"Bettor X"-nek mondjuk volt miből gazdálkodnia, ugyanis az elmúlt években gigantikus nyereményeket könyvelhetett el. Dollármilliókat nyert például a Houston Astros baseballcsapatával, illetve a tavalyi Super Bowlon 18 millió dollárt vághatott zsebre a Philadelphiának köszönhetően.

Te lennél annyira bátor, hogy egymilliárdot felpakolj egy csapatra?

bet365

 

megosztom