Bundesliga

Kétszeres szorzót foghatunk az alulárazott Bayernnel

megosztom

A müncheniek ezúttal a Schalke csapatát fogadják és több hibázásra nincs lehetőség, ha be akarják húzni a Salátástálat.

Coman a hosszabbításban juttatta tovább a Bayernt a DFB Pokalban. fotó: Bayern Official

A szombati játéknapon több remek párosítást is találunk a Bundesligában. Ezúttal a Bayern-Schalke összecsapást vesszük górcső alá, amelyet az Allianz Arenában rendeznek kora este, mégpedig 18:30-tól.

1x2     
Bayern München Döntetlen Schalke 04
1.20 7.00 13.00

25 pont, 19 pont, 10 pont, 10 pont, 15 pont és 21 pont. Az utóbbi hat évben ekkora különbséggel nyerte meg a Bayern München a német bajnokságot. Idén azonban teljesen más kérdés merül fel: vajon a Bőrnadrágosok a szezon második felében üldözőként is olyan jók lesznek, mint üldözöttként? 

Nos a jelenlegi hét egységnyi deficit nem ledolgozhatatlan, de meglehetősen nehéz feladat elé állítja Niko Kovac csapatát. Lewandowskiék már most annyi vereséget jegyeznek, mint a tavalyi végelszámolásnál és a 20 forduló alatt csak egyszer elhasalt Dortmundot kéne befogniuk. A képlet elég egyértelmű - nem fér bele több vereség, ha el akarják csípni a Darazsakat. Egy héttel korábban meg volt a lehetőség a zárkózásra, ám a gyors kontrákra építő Leverkusen 3-1-re verte a találkozó végére szétesett alakulatot.

Szerdán gyorsan sikerült a búból örömöt kovácsolni, hiszen ha hatalmas erőfeszítések árán is, de a Herthát kiejtve továbbjutottak a Német Kupában. A győzelem ellenére azért nem lehet felhőtlen a hangulat, hiszen a gyatra védelem hétről hétre komoly bakikat mutat be, élen a nagyon gyenge formában lévő Hummelsszel. Az sem segít, hogy Manuel Neuer elhúzódó kézsérülése miatt nem valószínű, hogy játéklehetőséget kap, főleg, hogy vészesen közelít a Liverpool elleni BL-összecsapás. 

[2803876] 2019-02-09 18:30:00 Bayern München - Schalke 04x

A tavalyi ezüstérmes Schalke is komoly hullámvasutazást produkál az idei kiírásban. Tedesco csapata szintén ott van a DFB Pokal legjobb nyolc csapata közt (sorsolás vasárnap), ám szombati ellenfeléhez képest plusz egy napja volt a regenerálódásra. A 2019-ben lejátszott három bajnokijuk tökéleten tükrözi a szezonjukat, hiszen a Wolfsburg elleni győzelmet egy remi és egy zakó követte. A Gladbach ráadásul lejátszotta a pályáról őket és azon a meccsen kétségbeejtően rossz volt a támadójátékuk.

Ezúttal talán még nehezebb feladat vár rájuk és ezt hangsúlyozta Tedesco is a sajtónak. "Jó napot kell kifognod, kompaktnak kell lenned és nem engedhetsz meg sokat, ha a Bayern ellen játszol.

A bajorok ellen mindig nehéz, például ott van Lewandowski és Coman, akik pár labdaérintésből helyzetbe tudnak kerülni. Ahhoz, hogy megállítsuk őket 100 százalékos koncentrációra lesz szükségünk.

- mondta a fiatal tréner.

[2803876] 2019-02-09 18:30:00 Bayern München - Schalke 04x;5

Ahogy azt a szorzókból is látjuk a találkozó óriási favoritja a hazai csapat, de az eddigi szezonban látottak alapján szerintünk túl alacsonyra lőtték be Lewandowskiék sikerét. A fentebb említettek ellenben remekül megnyitják az utat a 2.5 gól fölötti opcióra, amelyet hazaival kiegészítve 1.60-as, mindkét csapat betalál variációval elegyítve pedig 2.05-ös oddsot kapunk. A Bayern+BTTS kecsegtet a legnagyobb megtérüléssel - ezt 2.38-ért méri a  

 

Mit gondoltok, melyik tipp lehet a legjobb választás?

 

[2803876] 2019-02-09 18:30:00 Bayern München - Schalke 04x;
megosztom