Női kézi BL

Ezt várjuk a Fradi és a Győr meccseitől - tippek a női kézi BL-re

megosztom

A Ferencváros Szlovéniába utazik, míg a Győr norvég csapatot fogad hazai pályán.

A Fradi és a Győr is győzelemre készül szombaton. - Fotó: Facebook

Krim Ljubljana-FTC
Tipp: FTC
Odds: 1.27 @ bet365

Nagy fontos mérkőzésre készül a Ferencváros, hiszen a középcsoportban mögötte álló Ljubljanához utazik. Amennyiben Elek Gábor csapata be tudja gyűjteni a két pontot, úgy négy egységre lép el ellenfelétől, avagy szinte biztossá válik továbbjutása.

Erre pedig reális esély mutatkozik, mivel a Fradi sokkal jobb formában van, mint a szlovén együttes. A Thüringer otthonában aratott sikert követően ugyanis hazai pályán - elsőként az idényben - pontot rabolt (!) a Győrtől. Attól a Győrtől, amely csapat a csoportkörben két meccs alatt 25 találattal volt jobb összességében a szlovénoknál. Mindemellett a Ljubljana két zakóval nyitott a középdöntőben, és gyengébb csapattal rendelkezik, mint a Fradi. 

Ha nem is lesz sétagalopp ez a mérkőzés, de úgy véljük, hogy az FTC behúzza a találkozót.

Ha még nincs    -számlád, most megéri regisztrálnod, hiszen 

15 000 forint üdvözlő bónuszt zsebelhetsz be!

Ha érdekelnek a részletek, itt megnézheted

Győr-Kristiansand
Tipp: Győr -3,5 (ázsiai hendikep)
Odds: 1.28 @ bet365

Ugyan a múlt héten a Győr csak döntetlenre volt jó a Fradi otthonában, és most papíron rangadóra készül, hiszen a második helyezett Kristiansand együttesét fogadja, mégis toronymagas esélyese a szombati összecsapásnak.

Az ETO összességében bombaformában van, biztos, hogy nagyon komolyan veszi az összecsapást, a múlt heti remi után maximálisan ki akarja szolgálni majd közönségét. Az első helyhez ez a két pont elengedhetetlen, ráadásul a Győr sikerével a Ferencvárost is segítené.

Ha mindehhez hozzátesszük azt, hogy a győriek második sora is jóval acélosabb, mint a norvégok első sora, akkor csak és kizárólag a különbség lehet a kérdés a felek meccsén. Szerintünk ez a differencia pedig legalább négygólos lesz.

bet365
hatharom.com
Krim Ljubljana-FTC FTC
Győr-Kristiansand Győr -3,5 (ázsiai hendikep)
1.63 @    
Fogadási határidő: szombat, 15:00
megosztom