Olasz foci

6-szoros oddson kötünk value fogadást Itáliában

  • varin
megosztom

Érik az edzőváltás Milánóban, viszont 5 feletti szorzón verethetjük az Intert.

1x2     
Parma Döntetlen Inter
5.75 4.00 1.57

Első ránézésre teljesen érthetetlen oddsokat láthatunk a Parma és az Inter hétvégi összecsapásán. Noha a két csapat között 11 pont és 9 hely van a tabellán, jelenleg a rés kisebb a gárdák között, minthogy 1.66 legyen a vendégek sikere.

Fotó: FOX Sports Asia

A kék-feketék ugyanis borzalmas formában érkeznek Parmába, négy meccs, nulla lőtt gól, kupakiesés és még a Bologna is három ponttal távozott a San Siróból. Luciano Spalletti mester állása nem tűnik stabilnak, de közel sem egyértelmű, hogy hétvégén összejön a győzelem Perisicéknek.

A Corriere della Sera információi szerint ha az Inter nem nyer hétvégén Parmába, Spalletti repül, helyére pedig José Mourinho ülhet le a padra.

A Parma képes gigászi meglepetésekre, a múlt héten a Juventus pályájáról hoztak el egy pontot úgy, hogy Ronaldóék már két ponttal is vezettek. A sárga-kékek rendkívül hektikus formájára jellemző, hogy idegenben idén sokkal több pontot szereztek, mint hazai pályán, hogy mást ne mondjunk, az utolsó három meccsükön (Juventus, Udinese, Fiorentina - mind idegenben) hét pontot szereztek. Roberto D'Aversa csapatát így nem fenyegeti a kiesés szele, újoncként reális esélyük van akár arra is, hogy a felsőházban végezzenek.

Sérültek terén is jobban állnak Gervinhóék, hiszen ők ugyanazt a csapatot küldhetik pályára, amely Torinóban pontot szerzett, míg az Internél Vrsaljko, Borja és Politano sem léphet pályára.

Az utolsó hét idegenbeli meccsén egy győzelmet szerző Inter nem favoritként látogat Parmába, ez bátran kijelenthető. A kétesély 2.40-es szorzóval jó tipp, az óvatosabb duhajoknak pedig a +0.1-et javasolnánk. Ahogyan Milánóban nyerni tudott a Parma, úgy otthon is simán nyerhetnek. A hazaiakra a     által kínált 5.75-ös szorzó a legmagasabb a piacon, és nem is tanácsos kihagyni egy kis apróval!

hatharom.com
Parma nyer
bet365 @5.75
[2847286] 2019-02-09 20:30:00 Parma Calcio 1913 - Interx;
megosztom