Sportfogadás

Velük már most is sokat nyerhetsz - a Logibet legtehetségesebb tipsterei

A senior és master tippmestereken túl is van élet, íme a Logibet legígéretesebb tipsterei.

Soha nem látott számú tippmester osztja meg tippjeit minden nap partneroldalunkon, a Logibeten, jelenleg ugyanis 220 tipstert számlál a közösség. A masterek és seniorok teljesítményéről gyakran beszámolunk, de érdemes néha lejjebb is nézni a ranglistán, hiszen több tehetséges tipstert is találhatunk, akikből a jövő top10-esei lehetnek. Közülük szemezgettünk most.

Kattints a képre és csatlakozz havi 19.99€-ért!

Nasgur nemrég lépte át a 200 tippes küszöböt, az irány, amerre tart, az viszont igencsak jó. A gyenge novemberi rajtot követően magára talált és már 3.5%-os ROI-t tudhat magáénak, amely gyönyörű teljesítmény azt tekintve, hogy -60 egységről küzdötte vissza magát két remek hónappal. A főként focitippekkel operáló tipster átlagszorzója viszonylag magas, ennek ellenére a 63%-os találati arány egészen jól néz ki.

Szintén novembertől osztja meg tippjeit a Logibeten fosztogató, aki csakhamar a juniorok között találta magát. 167 tipp után 16%-os ROI-val állni bravúros teljesítmény, ha pedig ilyen ütemben hozza az egységeket, néhány héten belül már akár top10-es is lehet. Január hónapban 44 tippből hozott 200 egység pluszt, ami lenyűgöző teljesítmény. Alacsony átlagoddsokkal dolgozik, egy meccsre több tippet is felrak, de amíg ilyen számokat hoz, addig aligha kifogásolható a stratégiája.

Érdemes lesz figyelni a következő napokban a Logibet és a Hathárom oldalát is, hiszen hamarosan egy bombasztikus "sztárigazolásról" számolhatunk majd be!

Nhlfan régi motoros már a Logibeten, hiszen első tippjét 2016 decemberében publikálta, de 2018 második fele remekül sikerült neki. Október óta +60 egységben áll, és bizony ha az összegzést nézzük, akkor a 426 tipp utáni 7.32%-os ROI önmagáért beszél.

Egyik leglelkesebb újoncunk az a Roleey, aki nagyon elszántan és jó teljesítménnyel vetette bele magát a munkába, és habár voltak gyengébb időszakai, még így is nagyon jók az eredményei. Esetében ráadásul külön ki kell emelni a rendkívül igényes és szakmai indoklásokat, amely nagyon üde színfoltja a Logibetnek.

Érdemes tehát figyelni nem csak a Logibet legjobbjaira, de azokra is, akikből később a legjobb lehet. Ráadásul a rájuk való feliratkozás nem jelent extra költséget, hiszen egyetlen előfizetési díjjal bármennyi tippmesterre feliratkozhatsz és követheted minden tippjüket.

Csatlakozz tehát a nyerők táborához vagy próbáld ki magad te is tippmesterként.