Sportfogadás

Ha topligákra kombizol, így markolhatsz fel némi extrapénzt

megosztom

A bet365 'Európai labdarúgás' akciója azoknak szól, akik szeretik a nagy kockázatot és a nagy nyereményeket.

sportbetting

Bár a több eseményből álló kötések jelentősen csökkentik a sportfogadók esélyeit a bukmékerekkel szemben, tisztában vagyunk azzal, hogy rengetegen alkalmazzák ezt a módját a fogadáskötéseknek, hiszen a magas szorzók magas nyereményesélyeket is jelentenek, ez pedig sokak számára nagy kísértést hordoz magában.

Ha viszont már kombikban gondolkozik az ember, akkor érdemes ott játszani, ahol a legjobban megéri!

 

 

A bet365-öt 2018-ban megválasztották a világ legjobb fogadóirodájának, és a hatharom.com olvasók kedvenc fogadóirodája is egyben.

A bet365 jelenleg a legszélesebb kínálattal és a legtöbb élő közvetítéssel rendelkezik a piacon, a magyar játékosokat pedig magyar nyelvű felülettel és az első befizetés 100 %-ának megfelelő értékű kezdőbónusszal várja a regisztráció után. A részvételi feltételek érvényesek.

A kezdőtőke felmarkolása után számos állandó akció is elérhető a játékosok számára, ilyen például az igen hasznos 'korai kifizetés ajánlat' valamint a most bemutatásra kerülő 'EURÓPAI LABDARÚGÁS BÓNUSZ' is.

Hogy miről szól?

 

 

 

 

 • Tegyél egy 3 vagy több választásból álló mérkőzés előtti gyűjtő fogadást a Játékidő eredménye vagy az Eredmény/Mindkét csapat szerez gólt piacokon az angol Premier Liga, olasz Serie A, spanyol Primera Liga és német Bundesliga 1 találkozókra vagy az UEFA Bajnokok Ligája csoportkörének és kieséses szakaszának mérkőzéseire.
   
 • Amennyiben a fogadásod sikeres, 5-100% bónuszt adnak hozzá a nyereményedhez. A bónusz értéke a választások számától függ (lásd a táblázat).
   
 • A bónuszt készpénzként fizetik ki, amelyet a kivehető egyenlegen írnak jóvá.
   
 • A megszerezhető bónusz maximális értéke 100.000£ (vagy ennek megfelelő valuta).
   európai labdarúgás bónusz
Fogadás típusa Bónusz
3-as gyűjtő 5% bónusz
4-es gyűjtő 10% bónusz
5-ös gyűjtő 10% bónusz
6-os gyűjtő 20% bónusz
7-es gyűjtő 30% bónusz
8-as gyűjtő 40% bónusz
9-es gyűjtő 50% bónusz
10-es gyűjtő 60% bónusz
11-es gyűjtő 70% bónusz
12-es gyűjtő 80% bónusz
13-as gyűjtő 90% bónusz
14-es gyűjtő vagy nagyobb 100% bónusz

FONTOS! Ez az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Ha még nem regisztráltál, akkor ITT megteheted, ha pedig már játszol a bet365-nél, akkor ha bejelentkezel a számládba, számítógépen az Akciók, mobilon az Ajánlatok rész alatt bizonyosodhatsz meg róla, hogy jogosult vagy-e a bónuszra.


 

 • Hogyan tudok regisztrálni?

A bet365 regisztráció gyors és egyszerű. A személyes adatok és egy saját jelszó megadása után kész is a számlád. Próbáld ki most!
 

 • Hogyan tudok befizetni?

Használhatod a Visa, MasterCard, Skrill, Neteller és PaySafeCard opciókat, a minimum befizetés megközelítőleg 1500 HUF mindenhonnan.

 

 • Miért jó ez nekem?

Azon kívül, hogy itt fogadhatsz a legtöbb meccsre és opcióra, a bet365-nél új regisztráció esetén 100 százalékos befizetési bónuszt* kapsz az első befizetésednek megfelelő értékben. Ezen kívül részt vehetsz az iroda állandó és időszakos akcióiban és promócióiban, amelyek többek között ingyen élő fogadásokat és nyereménynövelő bónuszokat jelentenek.

* Részvételi feltételek érvényesek

bet365

 

megosztom