Sportfogadás

Ha topligákra kombizol, így markolhatsz fel némi extrapénzt

megosztom

A bet365 'Európai labdarúgás' akciója azoknak szól, akik szeretik a nagy kockázatot és a nagy nyereményeket.

sportbetting

Bár a több eseményből álló kötések jelentősen csökkentik a sportfogadók esélyeit a bukmékerekkel szemben, tisztában vagyunk azzal, hogy rengetegen alkalmazzák ezt a módját a fogadáskötéseknek, hiszen a magas szorzók magas nyereményesélyeket is jelentenek, ez pedig sokak számára nagy kísértést hordoz magában.

Ha viszont már kombikban gondolkozik az ember, akkor érdemes ott játszani, ahol a legjobban megéri!

 

 

A bet365-öt 2018-ban megválasztották a világ legjobb fogadóirodájának, és a hatharom.com olvasók kedvenc fogadóirodája is egyben.

A bet365 jelenleg a legszélesebb kínálattal és a legtöbb élő közvetítéssel rendelkezik a piacon, a magyar játékosokat pedig magyar nyelvű felülettel és 15 000 HUF értékű kezdőbónusszal várja a regisztráció után.

A kezdőtőke felmarkolása után számos állandó akció is elérhető a játékosok számára, ilyen például az igen hasznos 'korai kifizetés ajánlat' valamint a most bemutatásra kerülő 'EURÓPAI LABDARÚGÁS BÓNUSZ' is.

Hogy miről szól?

 

 

 

 

 • Tegyél egy 3 vagy több választásból álló mérkőzés előtti gyűjtő fogadást a Játékidő eredménye vagy az Eredmény/Mindkét csapat szerez gólt piacokon az angol Premier Liga, olasz Serie A, spanyol Primera Liga és német Bundesliga 1 találkozókra vagy az UEFA Bajnokok Ligája csoportkörének és kieséses szakaszának mérkőzéseire.
   
 • Amennyiben a fogadásod sikeres, 5-100% bónuszt adnak hozzá a nyereményedhez. A bónusz értéke a választások számától függ (lásd a táblázat).
   
 • A bónuszt készpénzként fizetik ki, amelyet a kivehető egyenlegen írnak jóvá.
   
 • A megszerezhető bónusz maximális értéke 100.000£ (vagy ennek megfelelő valuta).
   európai labdarúgás bónusz
Fogadás típusa Bónusz
3-as gyűjtő 5% bónusz
4-es gyűjtő 10% bónusz
5-ös gyűjtő 10% bónusz
6-os gyűjtő 20% bónusz
7-es gyűjtő 30% bónusz
8-as gyűjtő 40% bónusz
9-es gyűjtő 50% bónusz
10-es gyűjtő 60% bónusz
11-es gyűjtő 70% bónusz
12-es gyűjtő 80% bónusz
13-as gyűjtő 90% bónusz
14-es gyűjtő vagy nagyobb 100% bónusz

FONTOS! Ez az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Ha még nem regisztráltál, akkor ITT megteheted, ha pedig már játszol a bet365-nél, akkor ha bejelentkezel a számládba, számítógépen az Akciók, mobilon az Ajánlatok rész alatt bizonyosodhatsz meg róla, hogy jogosult vagy-e a bónuszra.


 

 • Hogyan tudok regisztrálni?

A bet365 regisztráció gyors és egyszerű. A személyes adatok és egy saját jelszó megadása után kész is a számlád. Próbáld ki most!
 

 • Hogyan tudok befizetni?

Használhatod a Visa, MasterCard, Skrill, Neteller és PaySafeCard opciókat, a minimum befizetés megközelítőleg 1500 HUF mindenhonnan.

 

 • Miért jó ez nekem?

Azon kívül, hogy itt fogadhatsz a legtöbb meccsre és opcióra, a bet365-nél minden új regisztráció után 100 százalékos befizetési bónuszt kapsz maximum 15 000 HUF értékben. Ezen kívül részt vehetsz az iroda állandó és időszakos akcióiban és promócióiban, amelyek többek között ingyen élő fogadásokat és nyereménynövelő bónuszokat jelentenek.

bet365

 

megosztom