Olasz foci

Erre a 21-szeres oddsra biztosan nem mondunk nemet

  • varin
megosztom

Eusebio Di Francesco nem a legnépszerűbb tréner jelenleg Itáliában, ez pedig megér egy kis aprót.

Tovább ütjük az olasz vasat, Filippo Inzaghi után ezúttal egy sztárcsapat trénerét száműznénk munkájából, ez azonban sokkal nagyobbat szólna, mint SuperPippo kirúgása. De ez az a 21-szeres odds, amit vétek otthagyni.

Az    ugyanis igen sokat várt, mire újra kitették azt a piacot, ahol arra fogadhatunk, hogy melyik olasz trénert bocsátják el legközelebb. A favoritok között az Empoli mesterét, Giuseppe Iachinit, valamint Luciano Spallettit, az Inter vezérét találjuk, míg az underdogok között Eusebio Di Francesco található a maga 21-szeres szorzójával. Ez azonban több ok miatt is teljesen elrugaszkodott a valóságtól.

A tipp kizárólag az Unibetnél fogadható, ahol az első befizetésed meg is duplázzák 20 ezer forintig!

A hírek szerint ugyanis Di Francesco állása veszélyben van, még annak ellenére is, hogy a csapat a Bajnokok Ligájában továbbjutott. A firenzei hetes nagyon nagy pofon volt Dzekóéknak, ráadásul az Atalanta és Milan ellen beszedett döntetlen sem javítja Di Francesco reputációját.

A 21-szeres odds több okból is value. Egyrészt a 49 éves mester csapatára nagyon be vannak rágva a szurkolók, a Fiorentina elleni vereséget követően meg is dobálták a csapatbuszt, másrészt olasz lapértesülések szerint már ki is nézték Di Francesco utódját, aki a Vidinél is megforduló Paulo Sousa lehetne, de felmerült Antonio Conte neve is. Az esély tehát remek, különösen akkor ha összehasonlítjuk, hogy kikkel van egy társaságban Di Francesco.

Fotó: FirstPost

A bukik szerint esélyesebb a menesztésre például az a Gattuso, akit imádnak a játékosai, a szurkolók és negyedik helyen áll a Milannal, valamint az a Simone Inzaghi, aki évek óta irányítja a Laziót és kupaelődöntőt is játszhat.

Ami a fogadásnak külön pikantériát ad, az a Roma sorsolása. Talán tippünk szempontjából nem is baj, hogy a Farkasok sorsolása relatíve könnyű. A bajnokságban ugyanis a tabella utolsó három helyezettje következik, de a Chievo és a Frosinone is mutat életjeleket, a Bologna padjára pedig most ült le az a Szinisa Mihajlovics, akit valószínűleg nem kell extrán motiválni egy Roma ellen.

21-szeres oddsot behúzni természetesen bravúr, de ha ezek közül a kötelező győzelmek közül elhasal néhány alkalommal a Roma, akkor máris valósággá válhat az ötlet. Ráadásul mellettünk szól, hogy az oddsok alapján sincs most különösebb favorit a menesztésre, illetve a Porto is lazán megfricskázhatja a Bajnokok Ligájában a fővárosiakat.

hatharom.com
Eusebio Di Francesco lesz a következő tréner, aki távozik
Unibet @21.00
unibet
megosztom