Tenisz

Beragadt az odds, gyorsan vadásszuk le ezt a hendikepet

 • Cesc18
megosztom

A bet365 a többi irodával ellentétben 2.00 feletti oddson kínálja ezt a hendikepet Diego Schwartzmanra.

Csütörtökön a nyolcaddöntős összecsapásokkal folytatódnak az első ízben megrendezésre kerülő Cordoba Open küzdelmei. Most kapcsolódnak be a főtáblán erőnyerő játékosok, tehát többek között pályára lép a hazai kedvenc Diego Schwartzman is.

Sima győzelemmel kezdheti a hazai kedvenc Diego Schwartzman. - Fotó: ATP

A mélynövésű gaucho Juan Martín del Potro után a legelőkelőbb helyen rangsorolt argentin teniszező. Tavaly februárban először verekedte be magát a legjobb 20 közé és azóta nem is csúszott ki onnan. Természetesen a dél-amerikai salakos szezonra maximális fókuszt helyez és Cordobába győzelmi esélyekkel érkezett. 

Ausztráliában nem mutatott rossz formát, ugyan Melbourne-ben nem tudta megismételni a tavalyi nyolcaddöntős szereplését, de a harmadik körig most is eljutott, ahol nagy csatában maradt csak alul Tomas Berdych-el szemben. Előtte Sydney-ben sem muzsikált rosszul, szóval összességében elégedett lehet az óceániai túrán elért eredményeivel. 

Fogadás a győztesre    
Diego Schwartzman Alessandro Giannessi
1.14 5.50

Cordobában az első körben nem kellett pályára lépnie, a 16 között pedig a selejtezős Alessandro Giannessi lesz az ellenfele. A 28 éves olasz srác nem képvisel igazán erős szintet, a világranglistán 150-en kívül helyezkedik el és karrierje során ez mindössze az ötödik alkalom, hogy egy ATP-versenyen bejutott a legjobb 16 közé. 

Ezért a nyolcaddöntőért is vért kellett izzadnia, hiszen a 37 éves Paolo Lorenzi és a 18 éves Thiago Seyboth Wild ellen is 3+ órás thrillerbe bonyolódott. Giannessi mindkétszer tie-breakben bukta el az első szettet. Lorenzi ellen viszonylag könnyedén kiegyenlített, majd a döntő szettben is elhúzott 5-0-ra, ám hiába szervált háromszor is a győzelemért, képtelen volt lezárni, így egy alapos túlórázás után rövidítésben gyűrte le honfitársát. Wild ellen neki kellett kapaszkodnia, a fiatal brazil ugyanis a második és harmadik szettben is komolyabb előnyre tett szert. 

Nagyot harcolt Giannessi, le a kalappal előtte, viszont a két 3+ órás meccse után sok mindenben nem reménykedhet az egyébként is sokkal jobb képességű és teljesen fitt Schwartzman ellen. Az argentint frissen sem egyszerű legyőzni salakon, hiszen annyira jól védekezik, hogy minden pontot kétszer kell megnyerni ellene. Az olasznak az adogatása is elég sebezhető, így azzal sem tud sok ingyen pontot nyerni. 

Az már csak plusz adalék, hogy Schwartzman mellett áll majd az argentin közönség is. A szíve egy darabig viheti előre Giannessit, de nehéz elképzelni, hogy végig bírja. A Schwartzman 2-0 1.50 körül fogadható, de nyugodtan kalkulálhatunk úgy, hogy a kettőből az egyiket nagyon simán nyeri és lehozza a -5.5-ös hendikepet. 

A legtöbb iroda 2.00 felett adta ezt az opciót, de már módosították az oddsokat, a bet365-nél viszont még mindig 2.10-ért (!) fogadható. 
Diego Schwartzman-Alessandro Giannessi
hatharom.com
Game Hendikep - Schwartzman -5.5
2.10 @    
Fogadási határidő:23:00
bet365
 • Pro
  MoneyMaker
  2019. február 7., Csütörtök 10:41

  ATP | Diego Schwartzman-Alessandro Giannessi

  2019. február 7., Csütörtök 23:00
  • Ország:Argentína
  • Fogadás típusa:Ázsiai hendikep
  • Tipp:Schwartzman -5.5 Game Hc.
  • Időszak:Teljes játékidős fogadás
  • Odds:2.10
  • Eddig éri meg:1.9
  • Tét:7
  • INDOKLÁS:

   Kezdjük azzal, hogy más irodák 2.00 alatt adják ezt az opciót, a bet365-nél pedig beragadt az odds. Giannessi egy top 150-en kívüli játékos, semmi extra nincs a teniszében, de ami fontosabb, hogy két 3+ órás meccsen van túl. Ilyen állapotban sok esélyt nem adok neki a sokkal jobb képességű, top 20-as Schwartzman ellen. Nem egy kaliber a két játékos, Schwartzman pihent és fitt, egy sima szettet szinte biztosan kioszt, ami megalapozza a tippet. És nem mellesleg Schwartzi élvezheti a hazai pálya előnyét is.

  • Eredmény:

   6-7, 6-3, 6-0

  • kimenetel
   Nyereség
  • 7.70
megosztom