Sportfogadás

Te milyen extra ajánlatot kérnél egy fogadóirodától?

megosztom

Kommentben várunk néhány olyan ötletet, amely meggyőző ajánlat lenne számotokra.

A Hathárom oldalán igyekszünk hétről hétre beszámolni a bukmékerek legjobb promócióiról. Korábban írtunk például az     büntetős ajánlatáról vagy a     2-0-s ajánlatáról, most azonban rajtatok a sor, hogy megírjátok, milyen különleges csali lenne a legvonzóbb a számotokra. Azt nem ígérjük, hogy sikerül ezeket elintéznünk partnereinkkel, de hátha ők is ihletet kapnak egy-egy ötlet láttán :) Segítségül íme tőlünk néhány ötlet!

Ne bukhasson fogadás meccspontról női teniszben

Erre persze megoldás lehet a Bet365 cashout funkciója, de mégis igen bosszantó tud lenni, ha egy női meccs mondjuk 6-0, 5-0, 40-0-ról úszik el. A női sportoknál amúgy is jellemzők a hatalmas leolvadások (gondoljunk csak a kézilabda-válogatottunkra), hát még teniszben micsoda comebackek jellemzőek...

Nyilvánvaló bírói tévedés esetén kapjuk vissza a pénzt

Ez néhány brit irodánál egyébként olykor-olykor feltűnő promóció, kiváló reklámfogás számukra ugyanis, hogyha mondjuk az angol válogatott egy fontos meccset bírói miatt veszít el, akkor a csapatra érkezett fogadások nem vesztesek, hovatovább nyertesek. A hatalmas bírói tévedés persze szubjektív.

Ne számítson a Hail Mary vagy az utolsó játék

Sok embernek sok pénzébe kerülhetett az NFL alapszakaszának 14. hete, hiszen a New England meglepetésre kikapott a Dolphins otthonában. A meccset eldöntő play a mai napig hihetetlen körülmények között jött össze, amely kombik millióit küldhette a szemetesbe.

Ne érjen a buzzer tripla vesztes fogadásnál

Van egy jó kis under 200-as fogadásod a hajnali NBA-mérkőzésre, 2 másodperccel a vége előtt 89-86 az állás. Bedobás, tripla, az óra már nullát mutat, de a labda a gyűrűben és jöhet az overtime, ahol nyilván megugorják a srácok a 200-as határt. Egy rommá nyert fogadást vagy kénytelen elbukni, mert az utolsó pillanatban még beesett a hármas. Na, ilyenekből sem kérünk, köszönjük!

És ti mit gondoltok, milyen promókkal kéne előállniuk a bukiknak?
megosztom