Spanyol foci

Ezt várjuk mi - tippek a Barca-Real clasicóra

megosztom

Jön a 2019-es esztendő első klasszikusa, avagy a Király Kupa elődöntőjében összecsap a két spanyol gigász. Naná, hogy szerkesztőink is tippelnek a meccsre!

mr.blonde

A hírek szerint Messi a kispadon kezdi a szerdai meccset, mivel a Valencia ellen összeszedett egy kisebb sérülést. Számomra nem kérdés, hogy Messi nélkül a Barca nem ugyanaz, így lehet keresnivalója a Real Madridnak.

Coutinho formája nem az igazi, Suárez is Messi mellett él igazán, és mivel Dembelé is sérült, nem vagyok biztos benne, hogy meglesz a kellő sebesség a katalán támadójátékban. Mondom ezt úgy, hogy a legutóbbi 5-1-es győzelemkor a Bolha sérülés miatt szintén nem játszott.

A Real Madrid a várakozások szerint a legjobb kezdőjével állhat ki, így jó kis csörte alakulhat ki a középpályán. Jó formának örvendenek a blancók, nem írnám le őket teljesen ezen a meccsen, de szerintem a két felvonásos csata végén a katalán gárda lesz majd a boldogabb.

  • Tipp: Barcelona jut tovább@1.61    
Látogasd meg a Logibetet és nézd meg, mit tippelnek legjobb tippmestereink a mérkőzésre. Az előfizetési díj továbbra is havi 19 euró, amelyért minden tippmester minden tippjét megtekintheted!

varin

Nagyon sokáig egyetértettem Tippergreta izmos tippjével, de kezdem kicsit meggondolni magam. Néztem hétvégén a Real bajnokiját, és egy önbizalomtól duzzadó, magabiztos, kiegyensúlyozott csapatot láttam, nem pedig az őszi gyalázatot. Benzema kis túlzással élete formájában van, Solari pedig úgy tűnik, bizonyította, hogy jó döntés volt őt kinevezni a csapat élére véglegesen is. Nyolc pont a bajnokságban a különbség a két csapat között, de nem hiszem, hogy a fővárosban komolyan hisznek a bajnoki címben.

Hovatovább, őrült, földtől elrugaszkodott gondolatom van: a Real elengedi a hétvégi, Atlético elleni meccset, kibabrálva a Barcával egy kicsit, nekik most úgyis a kupa a fontosabb.

Ez persze csak egy kósza gondolat volt, realitása nincs sok, de nem hiszem, hogy olyan sima meccs lesz ez, mint mondjuk októberben. A katalánok sikere nő, látszik, hogy a fogadók visszanyerték bizalmukat a Madridban, és emiatt én is azt mondom, hogy a 3way nobet.

2-2, 2-1, 3-1 körüli eredményt várok, az overt pedig viszonylag korrekt oddson adják, így most erre teszem le a voksomat.

  • Tipp: 2.75 gól felett @1.68    

Tomihmv

A formákat alapul véve a Real Madrid van jobb passzban, hiszen zsinórban öt győzelmet követően várja a klasszikust, ráadásul ezen meccseken igen sok gólt lőtt.

A Barca sincs viszont rossz formában, ugyan a Levante és a Sevilla ellen kikapott idegenben a kupában, míg a bajnokságban a Valencia ellen hétvégén csak 2-2-re volt jó, ám ezek az eredmények összességében nem számítanak. A kupában ugye végül a katalánok jutottak tovább, míg a ligában az Atlético botlott, így még ezzel az iksszel is tovább növelték előnyüket.

Mindezek tükrében varin kollégával értek egyet, szerintem is gólgazdag meccsre van kilátás. Azonban az őszi meccsel ellentétben nem várható kiütés, vagyis vélhetően a gólok nagyjából egyenlő arányban oszlanak el, így pedig a mindkét csapat szerez gólt és 2,5 gól gól feletti fogadási opcióra teszem le a voksom, igen korrekt oddson.

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt és 2,5 gól felett @ 1.80    

bet365

Ti mire fogadnátok a Barcelona-Real Madrid meccsen?

[2982552] 2019-02-06 21:00:00 Barcelona - Real Madridx;

 

megosztom