Tippjáték

Tippelj az El Clásico első felvonására és nyerj!

megosztom

Egy hónapon belül háromszor feszül egymásnak a két nagy rivális. Szerinted mi lesz szerdán a pontos végeredmény?

Az El Clásico a világ legnépszerűbb futballmeccse, amely mindig tartogat meglepetéseket. 2019 első klasszikusára a Copa del Rey elődöntőjében kerül sor, a megmérettetésre pedig egy olyan tippjátékkal készültünk, amihez csupán egy hatharom.com-os regisztrációra van szükségetek. A formátum már biztosan sokaknak ismerős lehet, íme a részletek:

Nincs más dolgod, mint az alábbi kép alatt található legördülő mező és a Tippelek! gomb segítségével megtippelni, hogy mi lesz a pontos végeredménye a Barcelona-Real Madrid mérkőzésnek.

 

20190205091250

Szabályzat
  • A játékban való részvételhez csupán egy hatharom.com-os regisztrációra van szükséged.
 

DÍJAZÁS:

I. hely - 1 hónapos Logibet Supertipster előfizetés

II.-III. hely - 1 hónapos Logibet előfizetés

 
  • Ha több játékosunk is helyesen tippeli meg azt, hogy mi lesz a pontos végeredmény a 2019. február 6.-i Barcelona-Real Madrid kupameccsnek, akkor az időben legkorábban feladott tippeket díjazzuk.
 
  • A nyerteseket nevét a cikk alatt kommentben közzétesszük és emailben is értesítjük őket.

Ha még nem rendelkezel    -számlával, az alább található gomb segítségével pár kattintással nyithatsz egyet, és akár a játékban megjátszott tippedet is megfogadhatod, valamint ehhez hasonló érdekesebbnél érdekesebb piacokkal találkozhatsz a világ egyik legszélesebb fogadási kínálatában.

bet365
[2982552] 2019-02-06 21:00:00 Barcelona - Real Madridx;
megosztom