Spanyol foci

Magyarországon csak így tudod nézni a Barca - Real kupaelődöntőt!

megosztom

A nagy médiaháborúban a spanyol kupa mérkőzései kimaradtak a szórásból, így Magyarországon egyetlen adó sem közvetíti a Barcelona - Real Madrid elődöntőt.

A nagy magyar médiaharc közepette úgy esett, hogy a spanyol Király Kupa mérkőzéseit egyetlen magyarországi tévétársaság sem sugározza, miután a közvetítési jogokról minden csoport lemaradt a szezon elején. Ez azt jelenti, hogy többek között a február 6. és a február 27. Barcelona - Real Madrid meccseket csak online lehet majd megtekinteni.

Megoldás azonban most is van.

Aki szeretné élőben, jó minőségbenmegszakítások és felugró reklámok nélkül nézni kedvenceit, annak érdemes regisztrálni a    -nél!

 

A világ legjobb fogadóirodája rendszeresen közvetít élőben a különböző sporteseményekről, így egy minimális befizetés után akár hosszú évekig ingyen nézhetőek a mérkőzések

 

  • Hogyan tudok regisztrálni?

A bet365 regisztráció gyors és egyszerű. A személyes adatok és egy saját jelszó megadása után kész is a számlád. Próbáld ki most!

 

  • Hogyan tudok befizetni?

Használhatod a Visa, MasterCard, Skrill, Neteller és PaySafeCard opciókat, a minimum befizetés megközelítőleg 1500 HUF mindenhonnan.

 

  • Hogyan tudom nézni a meccseket?

Egyszerűen belépsz a számládba és az 'élő közvetítések' menüpont alatt kiválasztod a nézni kívánt mérkőzést

 

  • Miért jó ez nekem?

Azon kívül, hogy itt fogadhatsz a legtöbb meccsre és opcióra, a bet365-nél minden új regisztráció után 100 százalékos befizetési bónuszt kapsz maximum 15 000 HUF értékben. Ezen kívül részt vehetsz az iroda állandó és időszakos akcióiban és promócióiban, amelyek többek között ingyen élő fogadásokat és nyereménynövelő bónuszokat jelentenek.

bet365
[2982552] 2019-02-06 21:00:00 Barcelona - Real Madridx;
megosztom