Tenisz

Fucsovics legyőzöttje combos profitot hozhat a konyhára

  • Cesc18
megosztom

Izzadós győzelmet jósolunk a spanyol Albert Ramos-Vinolasnak a cordobai tenisztorna első körében.

A héten Cordobában veszi kezdetét a dél-amerikai salakos szezon. Az argentin város első alkalommal ad otthon ATP-versenynek, a 32 fős mezőnyt pedig ízig-vérig salakos játékosok alkotják. 

A keddi játéknap utolsó mérkőzésén a chilei Christian Garin és a spanyol Albert Ramos-Vinolas néz farkasszemet egymással. Az egykori junior Roland Garros-győztes - a döntőben az aktuális világranglista-harmadik Alexander Zverevet verte - Garin az előző szezonban szintet tudott lépni és 300-on kívülről beverekedte magát a legjobb 90 közé.

Összesen hat (!) Challenger-tornán döntőzött 2018-ban és ebből hármat meg is nyert. 

Garin a jó világranglistás helyének köszönhetően pályafutása során először főtáblás volt az Australian Openen. Melbourne-ben a sorsolásnál nem volt szerencséje, David Goffin személyében egy klasszis játékost kapott. Az AO után a múlt hétvégi osztrákok elleni Davis Kupában is érdekelt volt. Olyannyira, hogy 2-2-nél ő vitte be a győztes döfést, miután 6-2, 6-1-re verte Jurij Rodionovot. 

A chilei csapat így nem hiába tette meg a hatalmas utat Salzburgba. Az osztrák városból pedig egyenesen Cordobába repültek a srácok. Nem lesz könnyű dolga Garinnak, ugyan hétvégén salakon játszottak, de a hosszú út éreztetheti hatását. Viszont így is megéri elindulnia, hiszen ha ki is esik az első körben, valamennyi ATP-pontot és pénzt akkor is kap. 

Fogadás a győztesre    
Christian Garin Albert Ramos-Vinolas
2.10 1.66

Ramosnak ennél jóval több a célja, a spanyol játékos a dél-amerikai tornák nagy kedvelője. Az idei szezonban sok vizet még nem zavart. Emlékezhetünk, hogy az Australian Openen Fucsovics Mártontól kapott ki az első körben, de előtte Sydney-ben és Dohában is nyeretlen maradt. Ettől függetlenül oda kell rá figyelni, mert az igazi terepe a salak és a hétvégén nyugodtan készülhetett a rajtra. 

Úgy véljük, hogy Ramos rutinból megoldja ezt a meccset a várhatóan nem túl friss és éles chilei kihívója ellen. A tavalyi szezonját is nézve viszont nincs olyan formában a spanyol, hogy könnyű győzelmet szavazzunk neki egy szívós salakos játékossal szemben. Így megpróbálkozunk egy bátrabb fogadással.

Christian Garin-Albert Ramos-Vinolas
hatharom.com
Ramos nyer és 22.5 játék felett
3.40 @    
Fogadási határidő: szerda, 01:00
bet365
megosztom