Sportfogadás

Emelt összegű kifizetés a legjobb tippmestereknek!

megosztom

A Logibeten februárban először emelt összegű kifizetést kaptak a tippmesterek. Csatlakozz te is!

Partneroldalunk, a Logibet mindig is fontosnak tartotta, hogy megfogadja a kritikákat, illetve visszajelzéseket, érkezzen akár az előfizetők, akár a tippmesterek részéről. Korábban több tipster is jelezte, hogy el tudnának képzelni magasabb kifizetési összeget is, emiatt pedig az oldal úgy döntött, immáron 1000€-t oszt szét a legjobb tippadók között.

Kattints és csatlakozz a nyerők táborához!

Ennek eredménye, hogy a jelenlegi 15 - legalább senior - tippmester legjobbjai igen zsíros összeget zsebelhettek be február hónap elején. A Logibet ráadásul különösen fontosnak tartja, hogy a tippmesterek a jó eredmények mellett maximálisan kiszolgálják az előfizetőket, emiatt

a kifizetés továbbra is arányos a feliratkozások számával.

Külön örömünkre szolgál, hogy tovább nőtt az aktív tippmesterek száma, immáron 220-an vannak, akik nap mint nap tippeket publikálnak a Logibeten, amely természetesen új rekord.

Ami a ranglistát illeti, varin néhány gyengébb hét után ismételten az élre állt, de mind Griezmann, mind pedig Tippergreta remekül kezdték a februárt, így optimisták lehetünk. Ami pedig nem az élen álló tipstereket illeti, hamarosan arról is olvashattok, hogy kik a legtehetségesebb, feltörekvő tippmesterek, akikre már rookie vagy junior szinten is nagyon érdemes odafigyelni.

Tartsatok tehát továbbra is a Logibettel, hiszen akár tippmesterként, akár előfizetőként próbálnátok ki magatokat, partneroldalunk tárt karokkal vár titeket!

megosztom