Tenisz

Állandósult a Bet365 kiváló újítása!

megosztom

Az Australian Open után immáron több tornán is elérhetőek az eltolt hendikepes fogadások.

Teniszfanatikus tippmestereink és szerkesztőink örömmel tapasztalták, hogy az Australian Open alatt új piacok jelentek meg a    -ön, az alternatív hendikepek és az alternatív under/over határok. A korábban csak az élő fogadási piacon elérhető események úgy tűnik, immáron a világ legnagyobb és legnépszerűbb bukmékerének állandó piacait képezik majd.

Djokovics most tudta meg, hogy mostantól alternatív határokkal is fogadhat! - Fotó: Archív

A jelenleg zajló több ATP-verseny mérkőzésein ugyanis bőséges fogadási kínálatot találunk. Ha megnézzük a Cordobában, Montpellier-ben és Szófiában zajló tornákat, azt láthatjuk, hogy mérkőzésenként 46 féle fogadásí típusra voksolhatunk.

Az említett alternatív hendikepek és alternatív under/overek mellett fogadhatunk arra, hogy lesz-e Tie Break a mérkőzésen, ki vezet az első szettben egy meghatározott számú játékot követően, illetve alternatív határok vannak arra is, hogy egy játékos hány játékot nyer a mérkőzésen.

A     újítása rendkívül üdítő és a teniszfogadások szerelmeseinek nagyon kedvező is. Mindenképpen megéri tehát regisztrálni a Bet365-re, ahol az első befizetésedet 15 ezer forintig meg is duplázzák, illetve időszakos akcióik, élő streamjeik miatt a Hathárom olvasóinak kedvenc irodája is lett.

bet365
megosztom