Sportfogadás

41-szeres oddsot húztunk be! - íme a Logibet történetének legnagyobb kaszálása

megosztom

80 egység profitot hozott az előfizetőknek Julien Edelman és a New England Patriots.

Hétfőn hajnalban lejátszották az 53. Super Bowlt, amelyet egy felejthető meccsen a New England Patriots 13-3-ra nyert meg a Los Angeles Rams ellen. Habár maga a találkozó nagyon unalmas volt, a Logibet és a Hathárom követői alighanem életük legnagyobb nyereményét zsebelhették be.

Mint azt ugyanis már napokkal ezelőtt megírtuk, a Patriots elkapójának, Julien Edelmannek a szorzója 41-szeres volt az MVP-címre, ami irreálisan magasnak tűnt. Ugyan WR poszton játszó játékos ritkán kapja az elismerést, Edelman végig megbízhatóan kapdosta el a labdákat és messze a legtöbb yardot szállította a győztes Hazafiaktól. A mérkőzés utolsó perceiben már csak az volt a kérdés, hogy ő vagy a mérkőzés egyetlen TD-jét szerző Sony Michel kapja-e a díjat, de végül Edelman győzedelmeskedett.

A tipp nem csak a Hathárom olvasóinak, de a Logibet előfizetőinek is mesés pénzt hozhatott, hiszen partneroldalunk senior tippmestere, varin 2 egységgel ajánlotta ki a tippet, ami azt jelenti, hogy

az előfizetők csak ezzel az egy tippel 80 egységet nyertek tisztán, ami az oldal történetének talán legnagyobb fogása.

Érdemes tehát követni a Logibetet, ugyanis még a rosszabb formában lévő tippmesterek keze is "elsülhet", ha pedig egyszer valaki abbahagyja a követésüket, csak magát okolhatja, hogy nem volt elég kitartó!

Ne felejtsétek, a havi díj továbbra is nevetségesen alacsony, mindössze 19.99-ért feliratkozhattok minden tippmester minden tippjére egy hónapig!

Ilyen és ehhez hasonló tippekért csatlakozz a Logibethez! Kattints a képre!

megosztom