Átigazolás

25%-os kamat nyárra, ha nem dől meg Neymar csúcsa

megosztom

Az Unibet kételkedik benne, hogy 2019 nyarán bárki übereli Neymar 222 milliós átigazolási összegét.

Az ezredfordulót követően nyolcszor, ám 2010 óta mindössze háromszor dőlt meg az aktuális átigazolási rekord. 2017 nyarán azonban a PSG hatalmasat durrantott, és több, mint megduplázta az akkori csúcsot, Neymar 222 millió eurós vételára pedig első ránézésre sokáig megdönthetetlennek tűnik. De hogy látja ezt vajon az    ?

2019 nyarán megdől az átigazolási rekord*
   
Igen Nem
3.50 1.25
*: 222 millió euró (Transfermarkt)

Nos, a bukmékernél is igen magas szorzót adnak arra, hogy '19 nyarán valaki ennél az összegnél nagyobb pénzért vált klubot. Ennek leginkább az lehet az oka, hogy jelenleg nemigen van olyan játékos a piacon, aki megközelítőleg is ennyit érne. Ugyan szó van arról, hogy Neymar visszatér Barcelonába, a párizsi transzfert ugyanis már többször is nagyon megbánta, de annak nincs realitása, hogy ugyanilyen összegért érkezhetne vissza Katalóniába.

Legértékesebb játékosok listája
Játékos Csapat Millió €
Kylian Mbappé PSG 200
Neymar PSG 180
Lionel Messi Barcelona 160
Mohamed Salah Liverpool 150
Harry Kane Tottenham 150
Antoine Griezmann Atlético 150
Forrás: Transfermarkt

Az utolsó hét rekordból egyébként ötöt is a Real Madrid tart (Figo, Zidane, Kaká, Cristiano Ronaldo, Bale), de a Blancók top célpontja, Eden Hazard sem kerülne ilyen összegbe.

Spanyol pletykalapok szerint a Chelsea 186 millió euróért hajlandó lenne megválni a belgától.

Biztonságos fogadásnak tűnik tehát itt a "nem" kimenetelre voksolni, lehet, hogy lesz ugyanis hatalmas üzlet a következő transzferablakban, de hogy ennyi pénzt kiért csengetnének ki, arra ötletünk sincsen.

unibet
megosztom