Francia foci

Nem meglepő, mi az ötletünk a Lyon-PSG csúcsrangadóra

  • ivan
megosztom

Nincs Neymar, a fogadók pedig így nem bíznak a PSG-ben, amelyre vasárnap kemény csata vár Lyonban.

Csúcsrangadóra kerül sor a francia bajnokság hétvégi fordulójában, a harmadik helyen álló Lyon a listavezető PSG-t fogadja. A bukmékerek eredeti szorzóit alaposan átírták a fogadók, hiszen a PSG 1.44-es oddsa mostanra közel 2.00-esre hízott.

1x2     
Lyon Döntetlen PSG
3.76 3.80 1.85

Az okok nyilvánvalóak, hiszen a héten vált hivatalossá, hogy a brazil Neymar legalább 10 hetet kihagy majd lábsérülése miatt, legnagyobb sztárja nélkül pedig sokan nem bíznak annyira a fővárosiakban.

Pedig azért temetni sem kéne ezt a csapatot, hiszen a Rennes-t nagyon simán verték legutóbb, többek között Cavani duplájával. Nyilván a Lyon egy más szintet képvisel, de azért a Cavani, Mbappé, Di María, Draxler kvartett bőven világklasszis támadógépezetet jelent.

Ami a hiányzókat illeti, Neymar mellett Verratti, Rabiot, Lass Diarra és Dagba hagyja majd ki a rangadót, míg a hazai oldalról Rafael és Tete hiánya jelenthet némi fejtörést.

[2774128] 2019-02-03 21:00:00 Lyon - Paris Saint Germainx

A Lyon idei szezonja talán picit haloványabb a tavalyinál, ami elsősorban a rúgott gólok számában nyilvánul meg. Az Olimpique "csak" 36 találatnál jár 22 forduló után, ami harminc góllal kevesebb, mint a PSG bajnoki termése. A Fekir-Dembele-Depay trió összesen 17 gólnál tart, míg Mbappé egymaga számlál 18 gólt idén.

Bár októberben a PSG nagyon simán kicsapta a Lyont Párizsban (5-0), ebben a felállásban tavaly januárban 2-1-es hazai siker született.

A gólok számát illetően most is valami hasonló várnak -  legalább-  a bukik, hiszen az egál line +/-3.25 gólon áll, míg a mindkét csapat szerez gól opció 1.45 körüli átlagoddson fogadható.

Azért a Lyont hazai pályán semmiképpen nem írnánk le, ugyanakkor a PSG Neymar nélkül is jobb erőkből áll, így a végeredményre való fogadás helyett inkább a gólok körül keresgélnénk. Egy jó tempójú és hangulatú meccset várunk, ahol mindkét támadószekció eredményes lehet, így egy kombinált gólos tippel próbálkoznánk.

 

  • Mindkét csapat szerez gólt és 2,5 gól felett@1.72    
[2774128] 2019-02-03 21:00:00 Lyon - Paris Saint Germainx;
267253

 

megosztom