Olasz foci

Csökkent az odds, de még mindig megéri a Farkasok ellen fogadni

  • varin
megosztom

A Románál súlyos problémák lehetnek a szerdai 90 perc alapján, a Milan viszont éledezik. Ezt muszáj kihasználni.

   
Roma Döntetlen Milan
2.15 3.50 3.40

Hiába érkezik négy veretlenül megvívott bajnoki találkozóból az AS Roma a Milan elleni rangadóra, még a Stadio Olimpicóban sem lehet kijelenteni azt, hogy a Farkasok lennének az egyértelmű esélyesek. Az elmúlt napok történései ugyanis nagyon-nagyon a vendégek malmára hajtották a vizet, amely az oddsváltozásokban is megmutatkozott. Mindezek mellett is találtunk értéket az x2-ben.

Természetesen önmagában egy 7-1-es vereség is katasztrófával ér fel, nemhogy akkor, amikor a Romának komoly esélye lett volna trófeát nyerni az Olasz Kupában. A Farkasoknál lévő állapotra jellemző, hogy Edin Dzekót a játékvezető felé történt köpés miatt szórták ki, igaz, ettől függetlenül játszhat a Milan ellen. Persze voltak ennek a gyenge eredménynek korábban jelei, Bergamóban 3-0-s vezetésről remiztek Di Francesco fiai, míg otthon a Torinótól is kaptak két gólt, igaz, azt a meccset így is behúzták.

Fotó: Archív

Olasz lapinformációk szerint Di Francesco alatt igencsak inog a kispad. Hogy mennyire is stabil az állása, arra jó indikátor, hogy a római klubnál már külön közleményben jelezték, ő vezeti majd a csapatot a Milan ellen is - ez pedig ritkán jó jel. A tréner érthető módon igen feldúltan nyilatkozott a kupakudarc után.

"Ilyen zavarodott viselkedést, mint amit a meccs alatt nyújtottunk, egyszerűen nem engedhetünk meg. Minden területen borzasztóak voltunk. Hideg fejjel szeretnék értékelni, nem pedig a pillanat hevében, mert hogy őszinte legyek, a hangulatom nem a legjobb.

Az elmúlt hetekben egy mosollyal a szánk szélén beszéltünk arról, hogy a csapat kezd felgyógyulni a betegségéből, de most is nagyon könnyen összeomlott. Ez tisztán mentális probléma. Vitázhatunk a taktikáról bármeddig, de mentalitás nélkül nincs értelme. Nem tehetünk mást, mint elnézést kérünk a szurkolóinktól. Nagyon nehéz megmagyarázni a történteket, mert ennek a meccsnek minden területén rosszak voltunk. Ez szégyen volt" - nyilatkozta a mester.

[2847277] 2019-02-03 20:30:00 Roma - AC Milanx

A túloldalon ezzel szemben minden szép, minden jó. Ha nem is brillírozik Gattuso csapata, a vállalható szuperkupa-vereséget követően négy pontot szereztek a Genoa-Napoli duó ellen, majd a délieket a kupából már ki is csapták. Talán még a továbbjutásnál is fontosabb most az iparvárosiaknak, hogy új igazolásuk, Krzysztof Piatek duplával debütált a csapatban, egy pillanat alatt elfeledtetve a szurkolókkal Gonzalo Higuaínt.

Ha Piatek most is betalál, a     2.55-szörös pénzt fizet.

Az előzetes kezdők alapján a lengyel tini ismét a kezdőcsapatban kaphat helyet, oldalán Susóval és Calhanogluval, ahogyan a kezdő tizeneggyel futhat ki Paqueta is. Érdekesség, hogy ez a két igazolás olyannyira bejött a Milannak az újságírók szerint, hogy megszavazták a legjobb téli igazolónak Gattuso gárdáját.

Jobban örültünk volna, ha Dzekót elmeszeli erre a meccsre, de az x2-be így is bele kell állni. 2018-ban kétszer találkoztak, hat pontot szerzett a Milan, és az elmúlt években sem tudta igazán dominálni ezt a párharcot a fővárosi gárda. 1.73-ért ilyen előjelek mellett játszható tippnek tűnik a milánói pontszerzés, hátha a Romának is bemutatkozik egy duplával Piatek.

hatharom.com
Milan +0.5 AHC
Pinnacle @1.76
[2847277] 2019-02-03 20:30:00 Roma - AC Milanx;
megosztom