Darts

Többek között Lewisszal nyernénk

  • Cesc18
megosztom

Három biztonsági tippel dupláznánk a tétünket a The Masters szombati játéknapján.

Szombaton ugyanúgy, mint pénteken, első körös meccsek lesznek terítéken Milton Keynesben, és ezúttal is egy három biztonsági tippből álló szelvényt állítottunk össze. 

The Masters, 2. játéknap    
Kezdés Mérkőzések 1 2
20:00 Gerwyn Price-James Wade 1.90 1.90
21:00 Rob Cross-Joe Cullen 1.36 3.20
22:00 Michael Smith-Ian White 1.33 3.40
23:00 Peter Wright-Adrian Lewis 1.72 2.10

Az est két olyan játékos összecsapásával veszi kezdetét, akiket egyaránt láthatunk majd hétről-hétre harcolni a jövő hét csütörtökön kezdődő Premier League-ben. Nincs is másik ilyen párosítás a The Masters első körében, szóval igazi ki-ki meccs lesz Gerwyn Price és James Wade ütközete. Tavaly az Európa-bajnokság negyeddöntőjében is egy rettentően kiélezett mérkőzést vívtak. Akkor 10-9 arányban Wade bizonyult jobbnak, de a döntő legben a walesinek is volt nyila a győzelemért. Bár nem tudhatjuk milyen formának örvendenek, de nem lenne meglepő, ha ismét egy nagyon szoros meccsen dőlne el a győztes kiléte. 

Rob Crossnak és Joe Cullennek szintén a tavalyi Eb-ről van a legfrissebb élményük egymásról. Wade-hez és Price-hoz hasonlóan ugyancsak a negyeddöntőben találkoztak, és akkor Cullen 10-8 arányban borítani tudta a papírformát. Nem kellett viszont tőle űrdarts, hiszen Cross tudása alatt játszott és csak 93-as átlagot dobott. Nem lehet kizárni, hogy Cullen ismét megráncigálja majd a világbajnok honfitársa bajszát, ugyanis kamerák előtt, nagyszínpadon általában a szebbik arcát mutatja a Rockstar. 

Lewis tavaly életjeleket mutatott. - Fotó: PDC

Az első körös meccsek sorát Peter Wright és Adrian Lewis rangadója zárja. A skót klasszisnak nem sikerült jól a 2018-as szezonja, bár a Bajnokok Ligájában és a World Grand Prix-n is döntőbe jutott, de egyiket sem tudta megnyerni, az év legfontosabb versenyén, a világbajnokságon pedig korán búcsúzott. Lewis viszont egyértelműen feljövőben van és most már újra ott kopogtat a top 10 kapuján. 

Nehéz így a szezon elején okosat mondani, de mi ezt a meccset inkább 50-50-re adnánk. Persze, Wright áll előrébb a ranglistán, de a tavalyi formája alapján nem szolgált rá arra, hogy favoritnak hozzá ki. 

hatharom.com
Gerwyn Price-James Wade 15.5 leg felett @ 1.36
Rob Cross-Joe Cullen Cullen +4.5 @ 1.33
Peter Wright-Adrian Lewis Lewis +4.5 @ 1.16
2.12 @    
Fogadási határidő: szombat, 20:00
bet365
megosztom