Tipp

Irreális oddsra bukkantunk a kupában - bombázzuk!

  • varin
megosztom

Négy sötét ló maradt állva a Coppa Italiában, mi pedig az underdogra voksolunk.

Nem akármilyen hetet zártak a csapatok az Olasz Kupában, gyakorlatilag mind a négy párharcban az underdog csapat jutott tovább - noha hárman is otthon játszottak. Az elődöntők párosítása után én értetlenül állok az egyik csapat szorzója előtt, így zsíros oddson ajánlok egy hosszútávú fogadást.

Az elődöntőkben ugyanis Milan-Lazio és Fiorentina-Atalanta mérkőzéseket rendeznek, a bukmékerek pedig indokolatlanul favorizálják a bergamói gárdát. Habár az Atalanta jelenleg a 7., a Fiorentina pedig a 9. helyen áll a Serie A-ban, a különbség csupán két pont, a formák között pedig nehéz hatalmas differenciát látni.

Fotó: Archív

Az mindenképpen a kék-feketék mellett szól, hogy idegenben kezdenek, így a visszavágót azon a pályán játszhatják, ahol három gólt rúgtak a Juventusnak, ám ha megnézzük a két csapat egymás elleni mérlegét, eléggé egyoldalú statisztikát láthatunk.

A két gárda utolsó 14 meccséből 10-et nyert a Fiorentina és 4 végződött döntetlennel.

Ősszel a firenzeiek 2-0-ra győzték le otthon Zapatáékat, akik 2012 óta egyszer sem tudták elkapni a Violákat.

Mindezek szellemében nekem ebben a párharcban a firenzeiek továbbjutása tűnik valószínűbbnek. A másik elődöntőből pedig kis túlzással mindegy, hogy ki érkezik, az szinte biztos, hogy a Laziónak vagy a Milannak 1.50-1.60 körüli szorzója lesz a végső sikerre a fináléban, vagyis ezek alapján a Fiorentina Atalanta elleni továbbjutására körülbelül 2.40-es szorzóval tudunk fogadni - ha a döntőben valóban 2.50 körül lesz a Pioli-csapat.

Melyik csapat nyeri az Olasz Kupát?
   
AC Milan 3.00
Atalanta 3.00
Lazio 3.50
Fiorentina 6.00

Tény, hogy jó formában van az Atalanta, de a bergamói csapat képes nagyon kipukkadni és heteken át kilátástalanul futballozni. Most nagyon pörögnek, de ne felejtsük el, hogy az első mérkőzés február, a második pedig április végén lesz, amikor is lehet, hogy a Fio lesz sokkal jobb runban.

Mindezek szellemében a 6-szoros odds egy csodálatos befektetési lehetőség, még akkor is, ha esetleg a döntőben 1.50 lesz a Lazio/Milan sikere. Az elődöntőben ugyanis néhány külföldi irodánál 2.20 körül mozog a Violák sikere, ami ismét rávilágít arra, miért is nem reális a 6-szoros outright.

hatharom.com
Fiorentina nyeri az Olasz Kupát
bet365 @6.00
bet365

 

megosztom