Darts

Biztonsági tippek a nyitónapi szelvényünkön

  • Cesc18
megosztom

Péntek este megkezdődnek a küzdelmek a Milton Keynes-i Masters-tornán.

Immáron sorozatban ötödik alkalommal a Milton Keynesben megrendezésre kerülő The Masters versennyel veszi kezdetét a darts-szezon.A nyitónapra egy három tippből álló biztonsági szelvényt raktunk össze.

The Masters, 1. játéknap    
Kezdés Mérkőzések 1 2
20:00 Daryl Gurney-Dave Chisnall 1.90 1.90
21:00 Mensur Suljovic-Simon Whitlock 1.44 2.75
22:00 Stephen Bunting-Darren Webster 1.80 2.00
23:00 Michael van Gerwen-Jonny Clayton 1.062 10.00

Az est Daryl Gurney és Dave Chisnall összecsapásával rajtol, ami igazi ki-ki meccsnek ígérkezik. Semmi információnk nincs a srácok formáját illetően, vélhetően még ők maguk sem tudják, hogy milyen játékra lesznek képesek. A korábbi egymás elleni eredményükből sem nagyon lehet következtetni. Ugyan az utóbbi három meccsüket Gurney nyerte, viszont ebből csak egyet játszottak kamerák előtt.

Amire jó esélyt látunk, hogy akkora formabeli különbség nem lesz köztük, hogy bármelyikük nagy verést osszon ki a másiknak.

Webster tavaly veretlen maradt Bunting ellen. - Fotó: PDC

Nem egyszerű győztest megnevezni Stephen Bunting és Darren Webster meccsén sem. Bunting teljesen felszabadultan játszhat, hiszen egészen szerdáig nem is volt tagja a mezőnynek - Gary Anderson visszalépésével került a főtáblára. Websternek sincs miért idegeskednie, Buntinggal azért jóval jobban járt, mintha Andersonnal kellett volna meccselnie. 

Tavaly ősszel két kamerás meccsen is randevúztak és mindkét alkalommal Webster örülhetett.

A World Grand Prix-n teljesen megsemmisítette honfitársát és leget sem engedett, míg az Európa-bajnokságon döntő legben múlta felül Buntingot. 

Ennek ellenére a fogadóirodák a szemüveges angolt hozták ki favoritnak. Ha igazuk is lesz az oddsmestereknek, nem gondoljuk, hogy Bunting képes lesz egy sima győzelemre, miután nem csak tavaly, de a 2016-os világbajnokságon is szoros meccset bukott el Webster ellen. 

A szelvényünk utolsó eleme Michael van Gerwen. A holland győzelmét nem nagyon kell magyarázni. Ugyan Johnny Clayton tavaly a Grand Slam csoportkörében meg tudta lepni Van Gerwent, de az egyenes kieséses szakaszban már a világelső bizonyult jobbnak. A torna felvezetőjében részleteztük, hogy Van Gerwennek ez mennyire erős tornája - az elmúlt négy évben nem kapott ki Milton Keynesben és nyolc meccse nem dobott 100 alatti átlagot. 

hatharom.com
Daryl Gurney-Dave Chisnall 15.5 leg felett @ 1.36
Stephen Bunting-Darren Webster Webster +3.5 @ 1.25
Michael van Gerwen-Jonny Clayton Van Gerwen @ 1.062
1.81 @    
Fogadási határidő: péntek, 20:00
bet365
megosztom