Nemzetközi foci

Nagy király, aki szerdán nyerni tudott sportfogadással!

  • varin
megosztom

Hihetetlen eredmények, gigantikus oddsok - kiszámíthatatlan napot hoztak a hétközi mérkőzések.

Noha a szerdai nap nem tartogatott sok fogadási lehetőséget, Spanyolországban és Olaszországban kupameccseket rendeztek, Angliában pedig a hétközi fordulóból visszamaradt még négy találkozó. A kevés meccs viszont sok furcsaságot tartogatott, amelyet ha a fogadók megéreztek, hatalmasat kaszálhattak, de valljuk be, ez a nap tele volt őrültségekkel.

Spanyolország

Az, hogy a Barcelona a 2-0-s sevillai fiaskót követően habkönnyen vette az akadályt saját közönsége előtt, talán nem is számít akkora meglepetésnek. A katalánok többek között ilyen csodálatos gólokkal verték az andalúz csapatot 6-1-re, így noha a visszavágó előtt kétszeres pénzt is fizettek Valverdéék továbbjutására, ehhez végül egy pillanatig sem férhetett kétség.

A -4.5-ös hendi viszont már hatszoros odds felett volt fogadható, míg akik a pontos végeredményt trafálták telibe, körülbelül 30.00-szoros pénzt zsebelhettek be.

Olaszország

Massimilano Allegri egészen szerda estig nem tudta, milyen is kikapni az Olasz Kupában a Juventus trénereként, ám az Öreg Hölgy jókora pofont kapott Bergamóban. A teljesen lélektelenül, ötlettelenül és hitehagyottan futballozó Juve úgy kapott ki 3-0-ra az Atalanta vendégeként, hogy szemernyi kétség sem volt az arány és a végeredményt illetően, az első 45 percben például lövési kísérletig sem jutottak Ronaldóék. A pontos végeredményre az     41.00-szeres pénzt fizetett, míg a -2-es európai hendire 23.00-szoros pénzzel fogadhattunk.

Fotó: 90min

A Juvénál már csak a Romát pofozták fel jobban, a 7-1-es firenzei zakóra pedig az emberhátrány sem lehet magyarázat. A kifejezetten hektikus szezont futó Farkasoknak nem jött jól ez a pofon a hétvégi, Milan elleni rangadót megelőzően, ahol majd a jövő évi BL-indulás szempontjából is nagyon fontos három pontot osztanak ki, míg Firenzében talán végre megindulhatnak felfelé ettől az eredménytől. A 7-1-es végeredmény sok irodánál nem volt fogadható, de ahol igen, ott 201-szeres pénzt "tejeltek" a bukmékerek.

Anglia

Érdemes megemlíteni a Tottenham-Watford HT/FT-jét, amelyre a     például 21-szeres oddsot fizetett, de az igazi meglepetést a Liverpool és főleg a Chelsea szállította. Klopp csapata nem tudta kihasználni a City botlását, és nagyon fontos két pontot hagytak elszállni hazai pályán a Leicester City ellen. Az x-re ugyan "csak" hétszeres szorzóval fogadhattunk, ám vélhetően igazi "totógyilkos" találkozóról volt szó, amely sok-sok tuti szelvényt küldött a kukákba.

Az igazán sokkoló eredmény viszont Maurizio Sarri csapatához köthető, hiszen két kupasikert követően a Chelsea egy laza négyessel távozott a Bournemouth pályájáról. Már a hazai siker is 5.50 körüli átlagszorzón volt rakható, de a 4-0-ra akár 351-szeres odds is kapható volt. A Chelsea egyébként 23 éve nem kapott ki ilyen különbséggel.

megosztom