Tippjáték

Ki szerzi az első TD-t? - ha eltalálod garantáltan nyersz!

megosztom

Tippeld meg, hogy ki szerzi az 53. Super Bowl első TD-jét, és ha jól válaszolsz, akkor garantáltan 2.000 HUF üti a markod.

Magyar idő szerint hétfő hajnalban Atlantában rendezik az 53. Super Bowlt, amelyen a New England Patriots és a Los Angeles Rams feszül egymásnak a Vince Lombardi-trófeáért. Nézettségben és sportfogadási számokban is ez az egyik legnagyobb esemény az évben. Oldalunkon már számtalan a döntővel foglalkozó cikkel találkozhattatok, most pedig rajtatok a sor.

Egy tippjátékra invitálunk benneteket, melyben arra vagyunk kíváncsiak, hogy szerintetek, ki szerzi a mérkőzés első touchdownját? Mindenki, aki jól tippel, garantáltan 2.000 HUF nyereményben részesül.

Tippelni az alábbi kép alatt a legördülő mező és a Tippelek! gomb segítségével tudtok.

20190131125138

A 2.000 HUF nyereménynek a helyes válaszon kívül egyetlen feltétele van, méghozzá, hogy az alább található formon meg kell adni a bet365-azonosítódat.

Régi és új ügyfeleink tehát egyaránt jogosultak a nyereményre!

Ha nincs még bet365-számlád, akkor ide kattintva regisztrálhatsz. A számlanyitás mellé 15.000 HUF első befizetési bónusz jár. 

23
A játék menete és részvételi feltételei
Tippeld meg, hogy a New England-Los Angeles Patriots Super Bowlon, ki szerzi a mérkőzés első touchdownját (TD). A mérkőzés hivatalos jegyzőkönyvének adatait vesszük figyelembe a nyertes tipp megállapításához.
 
Tippelési határidő: 2019. február 4. - 00:25
 
Minden olyan felhasználó nyer, aki a kvalifikációs feltételek maradéktalan teljesítése mellett eltalálja az első TD-t szerző játékost.
 
Ahhoz, hogy jogosult lehess a nyereményre, a fentebb található formon add meg a bet365-azonosítódat. 
 
Egy felhasználó csak egy tippet adhat le.
 
A nyereményeket a kvalifikációs feltételek ellenőrzése után PaySafeCard-kód formájában kapják meg az arra jogosultak, miután felvették a kapcsolatot a hatharom.com ügyfélszolgálatával.

 

megosztom