Premier League

Triplázhatunk a londoni óriásokkal - tippek a PL-re

megosztom

Szerdán a Tottenham és a Chelsea meccseire fogadunk a Premier League 24. fordulójában.

Higuaínék a Bournemouth otthonában nyerhetnek. - Fotó: Twitter

Bournemouth-Chelsea
Tipp: Chelsea
Odds: 1.66 @ bet365

Az Arsenal elleni vereséget követően egyenesbe jött a Chelsea, mindezt a Tottenham és a Sheffield Wednesday legyőzése is igazolja. A Kékek jó formának örvendnek tehát, szerdán pedig kötelező győzelem előtt állnak.

Noha Bournemouthban nem könnyű nyerni, a Chelsea eddig mindig legyőzte a délieket idegenben a Premier League-ben. Mindemellett a hazaiak hiába nyertek másfél hete a bajnokságban és készülnek 11 napja a fővárosiakra, összességében pocsék formában vannak, hiszen az utolsó 15 tétmeccsükből mindössze hármat húztak be, ráadásul Howe mester öt fontos játékosára sem számíthat szerdán.

Ezzel szemben a Chelsea-nél mindenki bevethető - Higuaín most debütálhat a PL-ben -, a forma és a tudásbeli különbség is a vendégek felé billenti a mérleg nyelvét, na, meg az is, hogy idén már kétszer is legyőzték a délieket. Mindezek tükrében nem kérdés, hogy kire fogadunk a felek szerdai ütközetén.

[2782185] 2019-01-30 20:45:00 AFC Bournemouth - Chelseax;
bet365

Tottenham-Watford
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds:  1.70 @ bet365

Kisebb gödörben van a Tottenham, hiszen egy hét leforgása alatt az FA Kupából és a Ligakupából is kiesett, vagyis a BL-en kívül már csak a PL-ben érdekelt. A bajnokságban felemás formában van, leszakadni látszik az éllovasoktól. Jól jönne tehát egy siker Pochettinóéknak, azonban feladatuk nem lesz egyszerű.

Merthogy a szezon meglepetéscsapata, a Watford látogat a Wembley-be. A vendégek jó passzban vannak, utolsó tíz tétmeccsükön mindössze egyetlen vereséget szenvedtek, azt is a Chelsea-től. A nagyok ellen összességében jól megy nekik, a Liverpoolt leszámítva valamennyi gigásznak betaláltak, igaz, gólt is kaptak tőlük.

Ezek után nem meglepő, hogy a mindkét csapat szerez gólt opcióban vélünk értéket felfedezni. Ugyan Kane és Alli is hiányzik majd, de így is van potenciál a Spursben, ráadásul Szon visszatér. Mindemellett az is a tipp mellett szól, hogy a felek idei mindkét tétmeccsén ült ez a tipp, avagy nem lenne meglepő, ha szerdán a Tottenham és a Watford is betalálna.

[2782193] 2019-01-30 21:00:00 Tottenham Hotspur - Watfordx;
hatharom.com
Bournemouth-Chelsea Chelsea
Tottenham-Watford Tottenham
3.03 @ bet365
Fogadási határidő: szerda, 20:45
megosztom