Spanyol foci

Messi és a Barca szállíthat egy szerdai duplázást

megosztom

Kétgólos hátrányból várja a spanyol kupa negyeddöntőjének visszavágóját a Barcelona.

Egy héttel ezelőtt a Sevilla némi meglepetésre 2-0-s győzelmet aratott hazai pályán a Barcelona felett, így az andalúz gárda igen kedvező helyzetből várhatja a barcelonai visszavágót. Mivel a katalánok rúgott gól nélkül maradtak az első meccsen, ezért a rendes játékidőben kiharcolt továbbjutáshoz háromgólos sikert kellene aratniuk.

Továbbjut   
Barcelona Sevilla
2.20 1.61
Fogadási határidő: szerda 21:30

A bukik számai alapján bizony a Sevilla ebből a helyzetből esélyesebb az elődöntőre, hiszen Ben Yedderék továbblépés csak 1.60 körül fizet, míg Messiék továbbjutás pénzünk több, mint kétszeresét éri.

[2972062] 2019-01-30 21:30:00 Barcelona - Sevillax

Ami a várható felállásokat illeti, biztosak lehetünk benne, hogy a kupameccsről lévén szó mindkét vezetőedző eszközöl majd változtatásokat a bajnoki felállásokhoz képest.

Igazán biztosra azonban akkor mehetünk, ha megvárjuk a hivatalos line up-okat!

Tekintve a mérkőzés súlyát, azért arra számolhatunk, hogy a kulcsemberek ott lesznek a pályán, így például a Barcelonában a Messi - Suárez páros kezdhet, míg a vendégoldalon Banega, André Silva és Sarabia játékára is komoly sansz mutatkozik.

 

Mire érdemes fogadni?

A Barcelona pályaválasztásával a Sevilla nagyon régóta nem tudott mérkőzést nyerni, a Nou Campban utoljára 2010-ben verte meg a Barcelonát, döntetlent pedig 2011-ben volt képes összehozni. Viszont a továbbjutáshoz már elegendő egygólos vereség is, ami azért többször is összejött az elmúlt 2-3 évben.

Nagyon sok múlik azon, hogyan indul a találkozó és a Barcelona milyen intenzitással veti bele magát a küzdelmekbe. Vélhetően az lesz a terv, hogy már a mérkőzés elején kapuja elég szegeznék a Sevillát, ha pedig az első 20 perc alatt összejön a vezetés is, abból bizony simán meglehet a továbbjutás.

A kulcsember Lionel Messi lehet, aki parádés formában futballozik, a bajnokságban 19 gólnál jár és abszolút nyerőember az idei Barcának is.

Messi formája és a hazai pálya azt mondatja velünk, hogy megéri megpróbálni az argentin gólszerzését, amire ugyan nem adnak magas szorzót (@1.36), de ha felturbózzuk azzal az opcióval, hogy ő lesz csapata első gólszerzője, akkor már duplázhatunk. Sőt, ha a mérkőzés első gólját szerezné, azzal triplázhatunk (@3.10).

A tippet értelemszerűen akkor érdemes megjátszani, ha Messi az első perctől kezdve a pályán lesz, alternatívájaként pedig Luis Suráezt pakolhatjuk, akire szintén nagyon szép szorzókat fizetnek.
 

  • Lionel Messi szerzi az első barcelonai gólt@2.10    

 

[2972062] 2019-01-30 21:30:00 Barcelona - Sevillax;
megosztom