Olasz kupa

Ezen az oddson ez a Juve-hendi kötelező?

megosztom

Erősen megugrott a Juventus győzelmének szorzója az Atalanta ellen, pedig az Öreg Hölgy nem fog lefeküdni Bergamóban.

A bajnokságban hetedik helyen álló Atalanta otthonában vívja az Olasz Kupa negyeddöntőjét a címvédő Juventus. A torinóiak 2019-ben még nem hibáztak, 100 százalékos teljesítménnyel büszkélkedhet az évben és ezt a szériát Bergamóban sem szeretnék megszakítani.

Az Atalanta viszont kemény ellenfélnek ígérkezik, hiszen a kék-feketék szintén jó passzban vannak, az idei három mérkőzésükön például kereken 10 gólt szereztek. Nem véletlen, hogy a bukiknál egymáshoz közel álló szorzókat találunk, bár hozzá kell tenni, hogy a nyitóoddsokhoz képest jelentős az elmozdulás a Juve kárára.

1x2     
Atalanta Döntetlen Juventus
3.75 3.30 2.00

Ez részben köszönhető annak, hogy a fogadók nem bíznak a Juvében. A torinóiak ugyan szállítják a győzelmeket, de a mutatott játék képe azért hagy némi kívánnivalót maga után. A Lazio ellen például úgy tudták megnyerni a hétvégi rangadót, hogy a meccs nagy részében a rómaiak sokkal jobban játszottak.

juventus.com

Mivel a bajnokságban a Juvénak idén sincs komoly ellenfele, Allegriék fél szemmel már az Atlético Madrid elleni BL-találkozóra figyelnek, sokan pedig arra számítanak, hogy az ászok kihagyják ezt a meccset.

Massimo Allegri a meccset felvezető sajtótájékoztatón közlékeny volt a várható felállásról. Ezek alapján:

  • Pjanic és Khedira már pályára léphet
  • Cuadrado, Bonucci és Barzagli viszont sérülés miatt nem játszik
  • a kapuban Szczesny áll majd
  • Chiellini, Rugani, Cancelo, Alex Sandro/Spinazzola kezd a védelemben
  • Matuidi helye a középpálya közepén valószínűsíthető
  • Dybala és Ronaldo esetében előfordulhat, hogy nem kezdenek, Mandzukic játéka pedig még kérdéses

A két csapat karácsonykor játszott utoljára egymással, akkor szintén Bergamóban 2-2-es végeredmény született. Ott a Juventus szinte az egész második félidőt emberhátrányban játszotta le, Ronaldo a 78. percben mentette ikszre a találkozót.

Az akkori oddsokhoz képest most magasabb a Juve győzelmének értéke, ami részben a kupameccs mivolta, részben pedig a megvariált kezdő számlájára írható.

Az Atalanta számára nyilván ez egy nagy lehetőség és fontos rangadó, hiszen a Juvét kiejteni a kupából nagy fegyvertény lenne Gasperiniéknak. Friss sérültekről nem szólnak a hírek, így az Atalanta esetében a legjobb kezdőt vizionáljuk.

 

Mire érdemes fogadni?

Bármennyire is szerényebb a Juventus mutatott játéka, a nagycsapatok éppen attól nagyok, hogy így is képesek fontos meccseket behúzni. Címvédőként nyilván a negyeddöntőt a Juve nem fogja fél vállról venni, így első ránézésre meredek lenne egy az egyben kivenni a hazaiakat.

Sőt, a -0.25-ös ázsiai hendikeppel is korrekt szorzót kapunk, aminek értelmében egy rendes játékidős döntetlen esetén a tétünk felét visszakapnánk.

A másik megfontolásra érdemes tipp szerintem az Atalanta-gól. A bergamóiak a bajnokságban a legtöbb rúgott góllal rendelkeznek, hétvégén a Roma ellen úgy rúgtak hármat, hogy még lőhettek volna ennyit.

Tekintve, hogy hazai pályán játszhatnak és a Juventus védelméből hiányzik majd Bonucci, a Pinnacle over 1-es ajánlata 2.10-es szorzón játszható kategóriának tűnik.

 

 

Szerintetek melyik lenne a jobb választás?

 

 

 

 

 

  • Juventus -0.25@1.73     
     
  • Atalanta gólszám 1 felett (AH)@2.10    
[2943954] 2019-01-30 20:45:00 Atalanta - Juventusx;
megosztom