NFL

Woods nyerőembere lehet a Ramsnek - +EV-s játékos speckó tipp a Super Bowlra!

megosztom

A Los Angeles 17-ese az előző két rájátszás meccsén 6-6 elkapást jegyzett, vasárnap a New England elleni Super Bowlon sem kell több, hogy zöldüljön a tippünk.

Az NFL szerelmeseinek nincs olyan hét az évben, ami lassabban telne, mint a Super Bowl előtti. Megpróbáljuk csökkenteni az amerikaifoci iránti szomjúságotokat, méghozzá egy játékos speciális tippötlettel. 

Woodsra nem lesz ellenszere a Patriots-nak? - Fotó: NFL

A szombati cikkünkben arról írtunk, hogy az első félidőben nem várunk pontzuhatagot. Egyrészről, mert Tom Bradyék rendre maratoni drive-okat vezetnek, másrészről a Los Angelesnek sem célja pillanatok alatt átrobogni a pályán. A Super Bowlon első bálozónak számító Jared Goffnak először ritmust kell szerezni, illetve a futásokkal meg kell alapozni, hogy az oly' hatékonyan működő play action most is erős fegyvere legyen a csapatnak.

A Todd Gurley- és C.J. Anderson-féle futások mellett a biztonsági passzokon lehet a hangsúly a mérkőzés elején. Ha pedig biztonsági passzok, akkor egyértelműen Robert Woods a fiatal irányító első számú célpontja. Ez megfigyelhető volt a Saints elleni főcsoport-döntőben is, ahol Goff első négy passzából hármat Woods felé dobott. 

Védekezésben Bill Belichick egyik legfőbb taktikája, hogy kivegye az ellenfél legveszélyesebb elkapóját. Csapata ezt tökéletesen hajtotta végre a Kansas ellen, akkor Tyreek Hillre fókuszáltak, akit folyamatosan két ember őrzött. 

A Ramsnél Woods és Brandin Cooks képes az ellenfél védelmében a legnagyobb kárt okozni. Utóbbi a hosszabb célpontja Goffnak, akit Belichickék elég jól ismernek, hiszen Cooks tavaly még a New England színeiben játszott Super Bowlt. Valószínűleg őt próbálják majd kivenni a játékból.

Woodsnak tehát több területe lehet, és ahogyan az eddigi két rájátszás meccsén, úgy most is szép számmal mehet majd passz az irányába. A Dallas és New Orleans ellen egyaránt 6-6 elkapása volt, és minden amellett szól, hogy ezt a számot a Super Bowlon is hozni tudja majd.

Super Bowl LIII
hatharom.com
Játékos összes elkapása - Robert Woods 5.5 felett
1.72 @    
Fogadási határidő: február 4., 00:25
bet365
megosztom