Angol foci

Győztesre és gólokra is fogadunk az esti angol rangadón

  • varin
megosztom

Középcsapatok izgalmas 90 perce vár ránk a Libertyben, ahová egy helyi legenda ellenfélként tér vissza.

1x2     
Swansea Döntetlen Birmingham
2.15 3.40 3.75

Nincs éppen irigylésre méltó helyzetben a Birmingham City, a szezon meglepetéscsapata a formaingadozás közepette az éledező Swansea vendége lesz. A két csapat között mindössze egy pont a különbség, de a hazai pálya és a Hattyúk jó szériája velünk egyértelműen azt mondatja, megéri a relatíve magas hazai szorzót játszani, megspékelve kicsit a gólokkal.

Noha Graham Potter csapata a szezon előtt favorit volt a feljutásra, jelenleg csupán a 11. helyen állnak. Az élmezőny szorossága miatt egyelőre nincs okuk aggódni, hiszen az 5-6. hely lőtávon belül van, ráadásul Dyerék formája kitűnőnek mondható. Zsinórban hat veretlen találkozó, verték a Sheffield Unitedet, hármat rúgtak a Villa otthonában, négyet a Reading ellen és a múlt heti FA Kupa-találkozón is kiütötték a Gillinghamet. Sérültek terén sem állnak rosszul, Joe Rodon (23/0) ugyan hiányozhat, de rajta kívül nincs probléma a Hattyúknál.

Swansea City#wales-swansea_city#5
Birmingham City#england-birmingham_city#5

A vendégekről már rengeteget meséltünk korábban, a nehézkes nyári időszak után a City szereplése a liga kellemes meglepetése. Az azonban várható volt, hogy nem tart örökké a jó széria, az utolsó öt, nyeretlenül megvívott mérkőzés már jelzi azt, hogy a Birmingham nem lesz harcban a feljutásért. Különösebben persze nem kell aggódniuk, hiszen a WHU elleni kupavereség magyarázható, miként az is, hogy a Norwich és a Middlesbrough is pont nélkül hagyta Garry Monk csapatát.

A 90 perc valószínűleg különösen érzelmes lesz majd a vendégek mesterének, aki több, mint 300 alkalommal állt játékosként vagy edzőként a walesi csapat szolgálatában, ellenfélként azonban először irányíthatja csapatát a Swansea ellen.

Első ránézésre egy jó kis meccs vár ránk, több góllal. A Swansea jó formában van, de egy gól a Birminghamtől is várható. Ősszel 0-0-ra végeztek, de most ilyen forgatókönyv eszünkbe sem jut. A Hattyúk önbizalomtól duzzadó futballja és a vendégek igen erős duója, Jutkiewicz és Adams garancia a gólokra, ám a pontok végül maradnak Walesben.

hatharom.com
Bet Builder: Swansea + 2.5 gól felett
bet365 @3.50
[2791672] 2019-01-29 20:45:00 Swansea City - Birmingham Cityx;
megosztom