Premier League

Gólokkal kombinálva nyeretjük az Arsenalt

megosztom

Az Ágyúsoknak nem fér bele több blama, ha a top négyben akarnak végezni.

A keddi Premier League-fordulóban nem csak a manchesteri csapatok, hanem az Arsenal is kötelező győzelem előtt áll a gyászoló Cardiff ellen. A 24. fordulóban tehát az 5. helyen tanyázó londoni csapat a 18. walesieket látja vendégül, akiknek kisebb bajuk is nagyobb jelenleg ennél a túránál. 

1x2     
Arsenal Döntetlen Cardiff
1.25 7.00 12.00

A Kék madaraknak a megrendítő balesetet valahogy félre kell tenniük, hiszen az utóbbi hét bajnokijukon csak egy győzelmet jegyeznek és ha nem kezdik el gyűjtögetni a pontokat könnyen lehet, hogy jövőre a Championshipben folytatják. Persze aligha lehet elvárás, hogy ezt az Arsenal ellen tegyék meg, de ha a felgyülemlett érzelmeket a pályára teszik, akár meg is szorongathatják Emery fiait.

Nem sok jóval kecsegtet az a tény sem, hogy 11 idegenbeli meccsükön 8 vereséget jegyeznek és csupán 6 alakalommal voltak eredményesek.
Már biztos, hogy a héten folytatják az angol élvonalbeli Cardiff City rekordigazolását, Emiliano Salát szállító repülőgép keresését. A feladatra David Mearns oceanográfust kérték fel, aki hétfői sajtótájékoztatóján elmondta, a legújabb, erre a célra kifejlesztett technológiát (többlépcsős szonárt, távvezérlésű járműveket és víz alatti kamerákat) használ majd arra, hogy átfésülje a mintegy 60 méter mély vizet.
[2782184] 2019-01-29 20:45:00 Arsenal - Cardiff Cityx

Az Arsenal pénteken kizúgott a FA Kupából, miután a megtáltosodott United 3-1-re verte őket az Emirates-ben. Búslakodni azonban nincs idő, hiszen a Cardiff után vasárnap már a Manchester City ellen játszanak rangadót. Ami miatt főhet a feje a vezetőségnek, hogy több kulcsjátékos kényszerpihenőre került és a legfájóbb pont talán a Koscielny-Sokratis középhátvéd tengely elvesztése lehet. 

A 14 találatnál járó Aubameyang kedden is lecsaphat - góljára csupán 1.40-et fizet a bet365. fotó: archív
Emery a sajtótájékoztatón leszögezte, hogy egyelőre nem tudja meddig hiányoznak majd alapemberei és kitért a walesiek elleni szituációra is. "Gondolatban a Nantes-tal a Cardiffal, a játékossal, a pilótával, a családtagokkal és barátokkal vagyunk, holnap együtt emlékezünk majd meg. A meccsen azonban muszáj lesz visszakapaszkodnunk, de bízom a játékosaimban, a keretben és a fókuszunk elég egyértelmű. A Chelsea ellen is nyerni akartunk és ez össze is jött, de ha nyersz a Kékek ellen utána pedig pontokat veszítesz kárba veszhet az erőfeszítés.

Fontos az is, hogy jól alkalmazkodjunk a helyzethez, hiszen ellenfelünk komoly motivációval lép majd pályára - nagy csata lesz rengeteg párharccal.

- nyilatkozta Emery a sajtónak.

[2782184] 2019-01-29 20:45:00 Arsenal - Cardiff Cityx;5

Az Ágyúsoknak különösen figyelniük kell, hiszen az utóbbi hét PL-meccsükből csak hármat nyertek meg és nem engedhetik meg maguknak az újabb fiaskót. Szerintünk be is húzzák a keddi meccset, ám az alacsonyra szabott szorzót kicsit megtoldjuk az '5.5 gól alatti' opcióval, amely elég biztonsági választásnak tűnik ahhoz képest, hogy kéttizedet emel a szorzón.

 

Fogadáskészítő - Arsenal nyer + 5.5 gól alatt @1.45    

 

[2782184] 2019-01-29 20:45:00 Arsenal - Cardiff Cityx;
267610

 

megosztom