Premier League

A két manchesteri gigászra fogadunk - tippek a PL-re

megosztom

Mind a United, mind a City kötelező győzelem előtt áll a Premier League 24. fordulójában.

Zsinórban 9. tétmeccsét nyerheti a United Solskjaerral. - Fotó: Twitter

Manchester United-Burnley
Tipp: Manchester United
Odds: 1.28 @ bet365

Továbbra sem lassít a Manchester United, pénteken zsinórban a nyolcadik (!) tétmérkőzését nyerte meg Solskjaerral. Az előjelek alapján pedig kedden jöhet a kilencedik siker.

A Vörös Ördögök ugyanis hazai pályán fogadják azt a Burnleyt, amely az év vége felé feltámadt hamvaiból, azonban most ismét gödörbe került, hiszen a legutóbbi két meccsén gólt sem tudott szerezni. Igaz, Dyche legénysége a Watfordnál és a Manchester Citynél vizitált.

Ahogy fentebb említettük, a United jó passzban van, nem lesz komoly hiányzója, míg a vendégeknél akár hatan is kimaradhatnak. Ősszel, még Mourinho irányítása alatt, idegenben is sikerült legyőznie a manchesteri csapatnak a Burnleyt, akkor ilyen előjelek után, ilyen formában, hazai pályán kötelező nyernie ellene.

[2782189] 2019-01-29 21:00:00 Manchester United - Burnleyx;
bet365

Newcastle-Manchester City
Tipp: Manchester City -1,5
Odds:  1.625 @ bet365

A Unitedhez hasonlóan, a másik manchesteri óriási, a City is bombaformában van. Guardiola együttese is zsinórban nyolc sikert számlál, amely mellett a lőtt gólokkal sem maradt adós, hiszen ezen intervallum alatt 33-szor (!) talált be.

A Newcastle ezzel szemben nincs túl jó passzban, az utolsó kilenc tétmeccséből csak egyet húzott be, a nagyoktól pedig rendre kikapott mostanság. Mindemellett Beníteznek főhet a feje a kezdőcsapat összeállítását illetően, mivel a hírek szerint, akár nyolcan is kimaradhatnak a Szarkáknál. A vendégek viszont gyakorlatilag a teljes fegyverarzenáljukat bevethetik, és be is vetik majd, mivel győzelmi kényszerben vannak.

Összességében azon a véleményen vagyunk, hogy kijön a felek közti tudás- és formabeli különbség, és a Manchester City újabb, magabiztos, legalább kétgólos sikert arat.

[2782190] 2019-01-29 21:00:00 Newcastle United - Manchester Cityx;
hatharom.com
Manchester United-Burnley Manchester United
Newcastle-Manchester City Manchester City -1,5
2.03 @ bet365
Fogadási határidő: kedd, 20:45
megosztom