Tippjáték

Véget ért a kézi-vb - Ők részesülhetnek a 300 eurós sportfogadótőkéből

Magyarország üres kézzel távozott a világbajnokságról, de pár userünk szépen meglovagolta a kiírást. Íme a lista.

Vasárnap egy újabb nagy torna zárult le, mégpedig a 2019-es férfi kézilabda-vb. Nagy meglepetést nem hozott a Herningben megrendezett finálé - végül Dánia fölényes sikerrel hozta le az utolsó meccset és ezáltal megkaparintotta az aranyérmet. 

Érdekesség, hogy a világbajnokságot százszázalékos teljesítménnyel megnyerő dánok idén csak a magyar válogatottól kaptak ki - január 6-án az odensei felkészülési mérkőzésen 28-25-re -, és a tornán is a magyarokkal játszották a legszorosabb meccsüket, amikor a középdöntő első fordulójában 25-22-re győztek.

Na, de ne térjünk el cikkünk apropójától, hiszen nem csak a pályán, de a gépek és telefonok kijelzője előtt is komoly küzdelem folyt. 

A január elején meghirdetett kézi-vb tippjátékunkon végül 223 felhasználónk vett rész!

Amint azt láthatjátok, nem mindig a mennyiség vezet a jó helyezésekhez, hiszen a nyertes 'gutor25' csak 26 tippet küldött játékba, míg a harmadik helyezett 'rocket' csupán 6-al futott be a bronzérmes pozícióba.

Íme a végső lista:

A nyerteseknek ezúton is gratulálunk és kérnénk szíves türelmüket, ugyanis a pénzdíjakra való jogosultság ellenőrzése elhúzódhat. Aggodalomra azonban semmi ok, akik teljesítették a feltételeket, biztosan megkapják méltó jussukat.

Kövessétek továbbra is figyelemmel oldalunkat, hiszen 2019-etis végigkísérik majd a változatos, jobbnál jobb megmérettetések!