Sportfogadás

Az év tippmestere ismét megmutatta, miért ő a legnagyobb király!

Griezmann nem csak jól, de profin is kezdte a 2019-es esztendőt. Ott nyert, ahol ilyenkor a legjobban kell!

Talán nem is lehet eleget hangsúlyozni, milyen fontos, ha egy tippmesternek megvannak a megfelelő forrásai és olyan piacokon is aratni tud, amelyen mások nem. A barátságos, felkészülési mérkőzések nagyon nehéz terep azoknak, akik vaktában tüzelnek, ám nem azoknak, akik annyira otthon vannak ebben a világban, mint a Logibet verhetetlen profija, Griezmann.

A zsinórban 13. pluszos hónapját behúzó "Grizi" rendesen szétkapta a fogadóirodákat a hónap utolsó napjaiban, amelynek alighanem az előfizetők is nagyon örültek. Szombaton például remek információkat szerzett, nevezetesen azt, hogy a Debrecen a két felkészülési mérkőzése közül melyiket veszi majd komolyabban, ezt az infót kihasználva pedig a Loki mindkét meccsét tökéletesen jósolta meg.

Korábban hasonlóan ügyes tippet adott a Puskás Akadémia találkozójára is, míg a hetet egy nyertes mexikói tippel zárta le.

Griezmann sokoldalúságára jellemző, hogy januárban volt már tippje Walesből, Spanyolországból, barátságos mérkőzésről, Angliából, Olaszországból, Kuvaitból és Mexikóból is.

Griezmann csodálatos szériájából ráadásul a SuperTipster előfizetői is profitálhattak, hiszen a héten három tippjét is kiválasztotta az algoritmus, csak ez a három tipp pedig +22 egységet hozott a SuperTipsternek.

"Szerény" statisztikák 2018-ból - Kattints a képre és csatlakozz!

Érdemes tehát előfizetni Griezmann minden tippjére, hiszen a számaiból is látható, hogy nem vett vissza a tempóból. Kevés tipp, biztos profit, remek tippek - ez minden nagytétes fogadó álma.

Griezmannra és az összes tippmester tippjére mindössze havi 19.99-ért fizethetsz elő a Logibeten, ha pedig hosszabb előfizetést szeretnél váltani, az ár még kedvezőbb!