Sportfogadás

A bet365-nél nem kell megvárnod a lefújást, 2-0-nál kifizetik a nyereményed

megosztom

Szívesen elkerülnéd a balszerencsés forgatókönyvet? Akkor ez a promóció neked szól.

Sok fogadó még mindig fél a külföldi irodákba való regisztrálástól, pedig azok megannyi előnnyel rendelkeznek állami irodánkkal szemben. A     például nem ok nélkül vált a világ legnagyobb fogadóirodájává - részletes bemutató ide kattintva olvashatsz -, hiszen folyamatosan remek promóciókkal színesíti a fogadók életét.

A korai kifizetés opcióval nem először találkozhatunk az angol bukinál, mivel az Australian Openre is hasonló ajánlatot adtak, ám most ismét a foci szerelmeseit célozzák.

Külön öröm, hogy a promó a hamarosan folytatódó magyar élvonalra is vonatkozik.

 

Érdemes szem előtt tartani, hogy az iroda ajánlata csak az 1X2-es piacokon elhelyezett fogadásokra érvényes, a promócióban szereplő bajnokságok pedig az NB I, az angol Premier League, a Bajnokok Ligája és az Európa Liga.

Így működik:

  • Tegyél egy mérkőzés előtti egyszeri fogadást a Játékidő eredménye piacon a magyar NB1 vagy angol Premier Liga mérkőzésekre, illetve az UEFA Bajnokok Ligája és az UEFA Európa Liga mérkőzéseire egészen 2019. február 28-án, csütörtökig.
     
  • Ha a csapata 2 gólos vezetést szerez a mérkőzés során, a fogadását egészben kifizetik függetlenül attól, hogy a másik csapat döntetlenre menti vagy megfordítja-e a mérkőzést.
bet365

Fő részvételi feltételek

  • Ez az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.
  • Ez az ajánlat a Játékidő eredménye piacon megtett mérkőzés előtti egyszeri fogadásokra érvényes a magyar NB1 és az angol Premier Liga találkozóknál, valamint az UEFA Bajnokok Ligája és az UEFA Európa Liga mérkőzéseknél egészen 2019. február 28-án, csütörtökig.
  • Ez az ajánlat nem lesz érvényes, ha a tét teljes értékét a mérkőzés vége előtt felvette. Amennyiben a tét egy részét vette fel és a csapata kétgólos előnyhöz jut, akkor a fogadást a fennmaradó aktív tét alapján rendezzük.
  • Amennyiben egy feljogosító fogadást módosít a Fogadás módosítása funkcióval a kezdőrúgás előtt és a csapata kétgólos előnyhöz jut, akkor a fogadást az új tétnek megfelelően rendezzük. Amennyiben egy fogadást azért módosítottak, hogy egy élő eseményre vonatkozó választást adjanak hozzá a szelvényhez vagy módosítsanak, az ajánlat már nem lesz érvényes.
megosztom