Olasz foci

Egy újabb gondtalan rangadó jön CR-éknek?

  • varin
megosztom

A Juventus Rómába látogat, ám az utóbbi években csak egyfajta eredményt hozott ez a rangadó.

1x2     
Lazio Döntetlen Juventus
4.20 3.50 1.90

Még akár optimisták is lehetnek Rómában, hiszen hihetetlenül hosszú szériát megszakítva a 2017-es esztendőben kétszer is megverték az Öreg Hölgyet, ám egyszer idegenben, egyszer pedig semleges pályán. Simone Inzaghi csapata viszont borzalmasan szerepel idén a rangadókon, így vasárnap este sem vár rájuk különösebben sok sikerélmény az érinthetetlen Zebrák ellen.

Noha csak hat veresége van idén a fővárosi alakulatnak, jól látszik, hogy a rangadókon egészen pocsék a teljesítményük. A Napoli, Inter, Milan, Roma, Juventus ötös ellen hat meccsen mindösszesen egyetlen pontot szereztek, azt is a kvartett leggyengébb tagja, a Rossonerik ellen hazai pályán. Inzaghi gondjait tovább gyarapíthatja az a tény is, hogy a védelemben több fontos hiányzó is akad.

[2847229] 2019-01-27 20:30:00 Lazio - Juventusx

149 mérkőzést követően ugyanis eltiltás miatt nem léphet pályára Francesco Acerbi, míg Luiz Felipe sérüléssel bajlódik, így a 3-5-1-1-es felállásban ezúttal Radu és Bastos lesznek kénytelenek hátvédet játszani Wallace társaságában. A középpályáról Marusicot vélhetően Patric pótolja majd, amely egy kicsit defenzívebb felállásra enged következtetni.

A vendégeknél a sok sérült bár bosszantó, de a keret továbbra is rendkívül mély, így Allegri Cuadrado, Barzagli, Mandzukic, Benatia, Pjanic, Cancelo és Khedira esetleges hiánya ellenére is rendkívül ütőképes csapatot állíthat ki.

Ennek a mérkőzésnek egyértelműen csak a hazaiak számára van tétje, hiszen akár a negyedik helyre is felléphetnek a fordulót követően, míg a Juve bajnoki címét sok veszély továbbra sem fenyegeti. Nem kizárt, hogy a Juventus nem fog megszakadni ezen a találkozón, hiszen szerdán Olasz Kupa-párharc is vár rájuk az Atalanta ellen, de egy sovány győzelem így is összejöhet nekik az ellen a Lazio ellen, amelynél azért nem szomorkodnának egy döntetlennel sem.

Az Olimpicóban rendre szoros mérkőzést játszanak a csapatok, hogy mást ne mondjunk, az utolsó három találkozó végeredménye mind-mind 0-1 lett. A vendégek stabil védekezése ezúttal is hasonló végeredményt prognosztizál, a bukmékerek sem várnak gólgálát és mi is azt mondjuk, hogy gólszegény meccsen távozik három ponttal a címvédő. Tipp: 0-1.

hatharom.com
Bet Builder: Juventus + 3.5 gól alatt
bet365 @2.60
[2847229] 2019-01-27 20:30:00 Lazio - Juventusx;
megosztom