Férfi kézi-vb 2019

A döntőre és a bronzmeccsre is fogadunk - napi tippek a vb-re

megosztom

A férfi kézilabda-vb alatt két fanatikus szerkesztőnk, - Tomihmv és mr. blonde - arra vállalkoznak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt.

Németország - Franciaország
Tipp: Franciaország DNB - döntetlen esetén a tét visszajár
Odds: 1.41 @ Unibet

Két csalódott csapat  csatája ez, miután az elődöntőt mindkét gárda várokozáson aluli teljesítménnyel veszítette el. A németek számára nagy hátrány lesz, hogy dániai helyszínen játsszák a meccset, a vb-n első alkalommal. Ez egyben azt is jelenti, hogy nem élvezhetik a hazai pálya előnyét, ami a játékvezetés minőségén ki is ütközhet.

A francia csapat a dánok elleni elődöntőn komoly leckét kapott, de véleményünk szerint a kispad hossza és a keret minősége továbbra is a gallok mellett szól, így úgy látjuk, hogy a bukmékerek jól lőtték be az esélyeket, és ezt a meccset, - ha szorosan is- de behúzzák. 

A fáradt németek ellen a francia DNB szerintünk megér egy próbát.

unibet

Dánia - Norvégia
Tipp: Dánia
Odds: 1.41 @ Unibet

Az biztos, hogy új világbajnokot avatunk, hiszen ezidáig sem Dánia, sem Norvégia nem nyerte meg ezt a sorozatot. A végső sikerre pedig szerintünk a társházigazdának, vagyis a dánoknak van nagyobb sanszuk.

Az egész torna alatt pazarul játszottak ugyanis Hansenék, valamennyi meccsüket megnyerték, pénteken pedig valósággal kivégezték a franciákat. Mindemellett az elődöntővel ellentétben a helyosztókat nem Németországban, hanem Dániában játsszák, a csoportkörben pedig egyszer már 30-26-ra legyőzték a norvégokat.

Összességében az erősebb és minőségibb, hazai pályán játszó Dániára fogadunk a vasárnapi fináléban.

hatharom.com
Németország - Franciaország Franciaország DNB - döntetlen esetén a tét vissszajár
Dánia - Norvégia Dánia
1.99 @    

Fogadási határidő: vasárnap, 14:30

megosztom