Olasz foci

Mire lesz képes a vezércserén átesett Milan a trónkövetelő ellen?

  • varin
megosztom

Mindkét csapat elfogadható formában várja a szombat esti rangadót, de az erőviszonyok távolról sem azonosak.

1x2     
AC Milan Döntetlen Napoli
3.75 3.50 2.00

Mozgalmas napokon vannak túl Milánóban, hiszen a Szuperkupa-kudarcot követően a csapat ha nehezen is, de nyerni tudott Genovában, majd sztárcsatárát egy fiatal reménységre cserélte. Hogy a Higuaín-Piatek váltás mennyire jön majd be, azt az idő dönti majd el, mindenesetre a lengyel támadó egy rangadón debütálhat.

Jobban mondva kettős rangadón, ugyanis előbb szombaton a bajnokságban, majd kedden a kupában is megmérkőzik egymással a Milan és a Napoli a San Siróban. Az előjelek igencsak vegyesek, hiszen Gattuso fiainak nincs éppen jó mérlege az égszínkékek ellen, a déliek viszont az elmúlt negyedévben csak egyszer kaptak ki a bajnokságban, éppen ezen a gyepen, az Intertől.

Az teljesen biztos, hogy igen emocionális mérkőzésre van kilátás, hiszen a milánói edzőlegenda, Carlo Ancelotti visszatérése mindig nagyon furcsa pikantériát kölcsönöz a mérkőzésnek, ráadásul a Napoli legutóbb egy igen balhés meccset játszott Milánóban, amikor is az Inter szurkolói több ízben rasszista megnyilvánulásokkal bántották Koulibalyékat.

[2847230] 2019-01-26 20:30:00 AC Milan - SSC Napolix

Ami a két csapat várható kezdőjét illeti, Piatek kezdőben való szerepeltetése Suso visszatérése miatt kérdéses, várhatóan Gattuso 4-3-3-as felállásában elöl majd inkább Cutrone lesz az ék, míg a vendégeknél a 4-4-2 lehet a nyerő, nagyjából változatlan összetétellel, hiszen a délieknek nincs fontosabb hiányzójuk.

Sok gólos mérkőzésre van kilátás, a milánóiaknál talán most a támadójáték erősebb, mint a védelem, így egy gólt mindenképpen várhatunk a Rossoneriktől. Mindenképpen favoritok azonban a vendégek, ám mivel az utolsó 15 meccsükből úgy nyertek meg kilencet, hogy hét ízben gólt is kaptak, tippünk aligha lep meg majd bárkit. Tipp: 1-3.

hatharom.com
Napoli nyer és mindkét csapat szerez gólt
bet365 @4.00
[2847230] 2019-01-26 20:30:00 AC Milan - SSC Napolix;
megosztom